עוגת תפוזים עם אגסים פרווה, עוגה רכה, אוורירית נהדרת שמתאימה מאד לימות החורף עם טעם התפוזים והאגסים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הנכדה שלי מאד אוהבת אגסים ולכן המגרה היתה מלאה באגסים, אבל הבעיה היחידה, היא אמרה שהיא אוהבת, אנחנו קנינו אגסים ואז היא החליטה שהיא לא אוהבת.
"תטעמי קוקלה את מאד אוהבת אגסים" , קילפתי לה ונתתי לה לטעום.
העבירה לשון על האגס, עיקמה את הפרצוף וזהו. היא לא נוגעת יותר באגסים. זה שלא חדש לי, מדהים אותי איך מרבית מנכדי לא אוהבים פירות וירקות וזה כל כך מוזר, כי ההורים שלהם מאד אוהבים ירקות.
אז מה נעשה עם כל האגסים שנשארו? אז חלק עשיתי ריבה ויש גם את מיץ אגסים מבריא ומרפה שהוא נהדר לחורף, ואז הגיעה תורה של העוגה.
עוגה עם תפוזים ואגסים שמכינים בקערה אחת, מערבבים הכל ביחד,
חותכים את האגסים מכניסים לבלילה והופ לתנור.
עוגה רכה ואוורירית נהדרת לקפה או לתה
וכל כך מתאימה לימות החורף
עם טעם התפוזים וקוביות האגסים שבעוגה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו68 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
כוסות מושלמים לתה או הקפה
דאבל כוס והמחיר כולל משלוח
עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
עוגת תפוזים עם אגסים פרווה
עוגת תפוזים עם אגסים פרווה
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 100 גרם נטורינה
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כף גרידת תפוז
- 1 כוס ריבועי אגסים
- 2 כוסות קמח תופח
Instructions
- מערבבים את הביצים עם סוכר והסוכר וניל לתערובת אחידה
- ממיסים את הנטורינה ומוסיפים לתערובת
- מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים הכל ביחד
- תוסיפו את גרידת התפוז לבלילה
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים את קוביות האגסים ומערבבים הכל ביחד
- משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה
- לתנור שחומם מאש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כחמישים דקות עד שהעוגה מוכנה
- מפזרים מעל אבקת סוכר ואתם מסודרים עם עוגה חלום!
