פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה מושלמת! רכה, עסיסית, חלומית.

שתף
הדפסה
פאי משמשים עם שטרויזל פרווה
מה צריך

לשכבת הבצק:
150 גרם נטורינה
1/2 כוס סוכר
3 חלמונים
1 כוס+3/4 קמח
1 כפית אבקת אפיה
כפית וניל
כ-10 משמשים
4 כפות ריבה
לשכבת המרנג-קצף ביצים
3 חלבונים
חצי כוס סוכר

סוויט טיפ

תבנית 24

מה צריך

לשכבת הבצק:
150 גרם נטורינה
1/2 כוס סוכר
3 חלמונים
1 כוס+3/4 קמח
1 כפית אבקת אפיה
כפית וניל
כ-10 משמשים
4 כפות ריבה
לשכבת המרנג-קצף ביצים
3 חלבונים
חצי כוס סוכר

סוויט טיפ

תבנית 24

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה היא עוגה מושלמת בטעמה! שכבת בצק פריך, שכבת ריבה עדינה, המון משמשים, שכבת מרנג ושטרויזל למעלה שכל ביס מהעוגה עושה ואו בפה.

הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את השטרודל

 

 

חברתי האהובה טלי, הכינה איתי בעבר עוגת שזיפים עם מרנג ושטרויזל , עוגה של סבתא אהובה שאי אפשר להישאר אדישה אליה. עכשיו שעונת המשמשים בשיאה, החלטתי להמיר את השזיפים במשמשים והכנתי את העוגה.

ואו! זה מה שיש לי להגיד לכם. שכבת בצק פריך מושלמת, עליה מרחתי שכבת ריבת משמשים שהכנתי בבית, מפזרים משמשים, שכבת מרנג ושטרויזל. כן – כן, זאת עוגת השבת שלכם.

את העוגה הכנתי עם נטורינה, כדי שהעוגה תהייה פרווה.

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

 

מכינים את העוגה בשני שלבים, ראשית מכינים את הבצק, מורחים ריבה
מפזרים משמשים ולתנור לאפייה. תראו את העוגה היפה שלנו שיצאה מהתנור.

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

 

אחרי 20 דקות, מוציאים את העוגה, לא מכבים את התנור
מורחים מרנג למעלה

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

 

מגרדים על המרנג שכבת בצק פריך נוספת
כדי שכל ביס יהיה מושלם פי אלף!
וזה השלב שמכניסים שוב לתנור לעוד רבע שעה
עד שהשטרויזל משחים.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

 מחפשים עוד מתכונים לעוגות? בבקשה
מתכונים לעוגות

באמת מופלאה בטעמה,
ואני מחכה לשמוע שהכנתם ומה דעתכם

 

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

תראו את היפהפייה על כל שכבותיה מוכנה לקפה. מ ו ש ל מ ת!

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

 

המתכון בשיתוף שימרית

פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

סוויט דולי
פאי משמשים עם שטרויזל פרווה, רכה, עסיסית, חלומית
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 150 גרם נטורינה
  • חצי כוס סוכר
  • 3 חלמונים
  • 1 ו-3/4 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 כפות ריבה
  • 10 משמשים
  • 3 חלבונים
  • חצי כוס סוכר

Instructions
 

  • שמים בקערת המיקסר את הנטורינה, ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים לתערובת אחידה
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ועוד שני סיבובים במיקסר שהבצק יתאחד
  • הוא יהיה קצת פירורי הכל בסדר
  • מוציאים את הבצק לנייר אפייה ומאחדים את הבצק, הוא רך וזה בסדר
  • מחלקים את הבצק לרבע ו-3/4
  • את הרבע בצק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקפיא
  • מאחדים את הבצק לכדור אחיד
  • שמים עליו נייר אפייה ומרדדים את הבצק שיהיה רך
  • לתבנית אפייה מעבירים את הבצק עם הנייר על התבנית, ככה יהיה יותר קל להוציא את העוגה בסוף
  • מיישרים את הבצק מסביב לתבנית שהבצק ימלא את התבנית
  • מורחים על שכבת הבצק שכבת ריבה דקה
  • שוטפים את המשמשים, חוצים אותם ומספרים בעיגול בתוך התבנית
  • לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים עשרים דקות
  • בינתיים מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח
  • מוציאים את העוגה מהתנור, לא מכבים את התנור, מצפים בקצף החלבונים הבהיר
  • מוציאים מהפריזר את הבצק ומרסקים על שכבת המרנג
  • מחזירים את העוגה לתנור לעוד 15 דקות עד שהבצק אפוי למעלה. מושלמת!
  • מוציאים מהתנור, נותנים לה להתקרר, היא נהדרת
  • אפשר לשמור בחוץ וגם במקרר. תהנו!
Keyword פאי משמשים עם שטרויזל פרווה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים