בורקס גבינה שמכינים בעשרים דקות, קל הכנה וטעים כל כך, יהיה מושלם לאירוח לכבוד חג השבועות הקרב ובא. בורקס גבינה קריספי וטעים. חג השבועות מתקרב ואני כאן כדי שתתחילו לשמור מתכונים לשבועות וחייבים שיהיה על השולחן בורקס גבינה.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את בורקס הגבינה שלי הכנתי הפעם בדרך קלה להכנה, עם הבצק עלים של שימרית, שתמיד נמצא אצלי במקרר, קל להכין איתו ותמיד הבורקס יוצאים פריכים ומשגעים. אצלי בורקס זה אהבה. הפריכות של הבצק, הקריספיות, אפילו שהביס חם בפה ועושים פו-פו, אין כמו בורקס להזכיר לי את בית אמא.
הפעם הלכתי על השבלול הקלאסי, כמו שהיינו אוכלים אצל אמא שלי,
לוקחים את הבצק, פותחים, ממלאים בגבינות
ומהצד הרחב מגלגלים לשבלול גדול
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
כמובן ביצה טרופה ושומשום מפזרים מעל ולתנור.
אמרתי לכם בורקס בעשרים דקות טעים אש!
כמו שאני אומרת תמיד, סלט, חמינדוס שבואו תראו איך מכינים וארוחת הערב שלכם מושלמת.
איך מכינים ביצים קשות חומות חמינדוס
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
תראו את היפה שלנו כשיצא מהתנור,
לא יעזור כלום, בורקס זה ממש אהבה.
בואו להכין בורקס בתבנית הנהדרת הזו
והנה אני אוהבת ושמחה עם הבורקס גבינה הנהדר שלנו.
בורקס גבינה שמכינים בעשרים דקות
הפוסט בשיתוף "שימרית"
בורקס גבינה שמכינים בעשרים דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 200 גרם גבינה מלוחה מגורדת
- 2 כפות גבינה לבנה
- 1 ביצה
למרוח מעל
- 1 ביצה
- 2 כפות שומשום
Instructions
- בקערית מערבבים ביחד את תערובת הגבינות עם הביצה לבלילה אחידה
- פותחים את הבצק ומורחים על כל הבצק את הבלילה
- מהצד הרחב של הבצק, מתחילים לגלגל לרולדה ארוחה
- פינה אחת של הבצק מכניסים פנימה ומגלגלים את הרולדה מסביב לבצק
- מורחים ביצה טרופה על הבצק
- מפזרים שומשום
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס
- אופים כשלושים דקות עד שהבצק משחים
- מוציאים, מקררים קצת והיידה - בתיאבון!

