נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות, נשיקות מתוקות ונהדרות מיוחדות ליום העצמאות, שישמחו את הילדים וגם את המבוגרים.
נשיקות מרנג בעצם אלה חלבונים שמקציפים עם סוכר ומזליפים בצורות ומייבשים בתנור. בעבר הכנתי נשיקות והכנתי גם סרטון תוכלו לראות
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך מכינים את הנשיקות
הטריק היחידי בהכנת נשיקות זה להכין את קצף הביצים שיהיה יציב. עדיף להוציא את הביצים כמה שעות לפני אבל כבר הכנתי עם ביצים קרות ואם עובדים נכון, המרנג יהיה לכם יציב. הנה כמה כללים שיעזרו לכם להכין קצף ביצים בטון.
ראשית, שקערת המיקסר תהייה נקייה לגמרי, שום טיפת רטיבות, קערה יבשה לגמרי.
מפרידים את החלבונים והחלמונים, את החלמונים לא זורקים – הנה הפתרון – מה עושים עם חלמונים מיותרים
ומתחילים להקציף את החלבונים, לא מוסיפים סוכר, נותנים לקצף לתפוח ולהיות לבן. רק אחרי כחמש דקות מתחילים להוסיף את הסוכר וגם בהדרגה. לאט לאט. ככה יהיה לכם קצף מבריק. גם כשהקצף מבריק לא סוגרים את המיקסר, נותנים למיקסר לעבוד עוד כמה דקות. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר. בומבה של קצף יהיה לכם! איך יודעים שהקצף בטון? הופכים את הקערה ושום דבר לא מתהפך לצד השני.
בשלב הזה, מחלקים את התערובת לשניים, חלק מערבבים כמה טיפות צבע מאכל כחול ומערבבים היטב. כדי לשלב בין שני הצבעים שמתי בשקית, קצף לבן ובצד השני קצף כחול, מה שיצר נשיקות מעורבבות בצבע.
אני החלפתי כמה פעמים קורצנים כדי שיהיו כל מיני דוגמאות לנשיקות שלנו. וכמובן אפשר לקשט את הנשיקות עם סוכריות צבעוניות
הנשיקות לפני שנכנסו לתנור
תחממו תנור ל-100 מעלות ואחרי שהזלפנו את הנשיקות מכניסים לתנור. שש שעות השארתי את הנשיקות המהממות שלנו בתנור, הכנתי אותן בלילה, התנור עבד עד הבוקר, יצאו נשיקות בטון.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
השתמשתי בכמה צורות של קורצנים, שיהיו כל מיני דוגמאות
שיחקתי עם הצבעים, חלק רק לבנים, חלק כחול לבן
הילדים אהבו הכל, אבל היתה העדפה ברורה לצבעי הכחול לבן
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ורוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן- מתכונים לווטצא'פ
לפני שמכניסים לתנור אפשר לקשט בסוכריות צבעוניות כחולות או תכלת
גם על זה הילדים עפו
היידה, שיהיה יום עצמאות שמח וטעים!
נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות
![]()
נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות
סוויט דוליIngredients
- 2 חלבונים
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל או שקית סוכר וניל
- צבע מאכל כחול
- סוכריות צבעוניות בצבע כחול
Instructions
- מפרידים את הביצים ושמים בקערת המיקסר את החלבונים
- מפעילים את המיקסר ונותנים לו לעבוד כחמש דקות בלי להוסיף סוכר
- מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגתיות, לאט לאט
- גם אחרי שהוספנו את הסוכר נותנים למיקסר להמשיך לעבוד עוד מספר דקות
- מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר ונותנים למיקסר לעבוד
- כשהקצב מבריק מכבים את המיקסר
- מחלקים את התערובת לשתי קעריות, באחת נוסיף כמה טיפות צבע מאכל כחול ונערבב
- שמים נייר אפייה על תבנית, מזליפים מתחת לנייר בארבע פינות קצת מהקצף ומדביקים את הנייר שלא יזוז
- מעבירים את הקצף לשקית זילוף ומתחילים להזליף נשיקות
- לתנור שחומם מראש ל - 100 מעלות מכניסים את הנשיקות
- אופים כשש שעות ואחרי זה, מכבים את התנור ומשאירים את הנשיקות בפנים.
- מוציאים אחרי כשעה, ומעבירים לקופסה סגורה. היידה בתיאבון וחג שמח!