שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות, תבשיל נהדר הכל בסיר אחד, תבשיל טבעוני/ צמחוני נהדר.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
בעבר הכנתי שולבטה עם חברתי ציפי שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות והוא נחל הצלחה אדירה. תבשיל בסיר אחד שמכינים והוא טעים אש. השבוע, החלטתי לשחזר את ההצלחה, אבל הוספתי לתבשיל גריסים, כי אני מאד אוהבת גריסים וגם אמרתי ננסה, מה יכול להיות?!
אז קבלו עדכון, גלי, בתי הבכורה שהיא גם צמחונית טעמה מהתבשיל ואמרה לי "אמממ אימוש הוספת גריסים, טעים מאד!"
העברתי טעימות גם לאחותי וגם שם היתה התלהבות, מה שאומר שאתם יכולים בקלות להכין את התבשיל והוא טעים אש, בפי העם.
בפעם הקודמת חברתי ציפי, שלקה עגבניות, קילפה אותן, אני הלכתי על הגירסה המקוצרת, קופסת עגבניות מרוסקות עם חתיכות עגבניה בפנים, קיצור נהדר וטעים. כמו שאמרתי לכם סיר שהוא ארוחה שלמה.
הפעם, ריסקתי את הקישואים והגזר במעבד מזון, לא קוביות, גם יצא פצצה.
עוד מתכונים מהירים תמצאו כאן
מתכונים ב-10 דקות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות ברוטב עגבניות – טעים אש!
שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות
שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 3 קישואים
- 2 גזר
- 5 שיני שום
- 1 כוס בורגול
- 1 כוס גריסים
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2-3 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל מספר דקות
- שוטפים את הקישואים והגזר, מעבירים למעבד מזון וטוחנים
- כשהבצל טוגן, מוסיפים לסיר את הקישואים והגזר וגם את שיני השום הפרוסות
- מטגנים הכל ביחד כשתי דקות
- מוסיפים את הבורגול והגריסים ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את קופסת העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור
- יוצקים מים, מערבבים ומביאים לרתיחה
- כשהאש רתחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שהתבשיל מתרכך
- מערבבים את התבשיל נותנים לו עוד כמה דקות להתבשל ואם הגריסים רכים אפשר לסגור את האש.
- מתחילים עם שתי כוסות מים ואם צריך יותר מוסיפים לאט לאט
- תבשיל טעים אש!
