שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות

שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות ברוטב עגבניות, תבשיל טבעוני נהדר

שתף
הדפסה
שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות
מה צריך

5 כפות שמן
1 בצל
3 קישואים
2 גזר
5 שיני שום
1 כוס בורגול
1 כוס גריסים
400 גרם עגבניות מרוסקות
100 גרם רסק עגבניות
2 כוסות מים

מה צריך

5 כפות שמן
1 בצל
3 קישואים
2 גזר
5 שיני שום
1 כוס בורגול
1 כוס גריסים
400 גרם עגבניות מרוסקות
100 גרם רסק עגבניות
2 כוסות מים

שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות

שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות, תבשיל נהדר הכל בסיר אחד, תבשיל טבעוני/ צמחוני נהדר.

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

בעבר הכנתי שולבטה עם חברתי ציפי שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות והוא נחל הצלחה אדירה. תבשיל בסיר אחד שמכינים והוא טעים אש. השבוע, החלטתי לשחזר את ההצלחה, אבל הוספתי לתבשיל גריסים, כי אני מאד אוהבת גריסים וגם אמרתי ננסה, מה יכול להיות?!

אז קבלו עדכון, גלי, בתי הבכורה שהיא גם צמחונית טעמה מהתבשיל ואמרה לי "אמממ אימוש הוספת גריסים, טעים מאד!"

העברתי טעימות גם לאחותי וגם שם היתה התלהבות, מה שאומר שאתם יכולים בקלות להכין את התבשיל והוא טעים אש, בפי העם.

בפעם הקודמת חברתי ציפי, שלקה עגבניות, קילפה אותן, אני הלכתי על הגירסה המקוצרת, קופסת עגבניות מרוסקות עם חתיכות עגבניה בפנים, קיצור נהדר וטעים. כמו שאמרתי לכם סיר שהוא ארוחה שלמה.

הפעם, ריסקתי את הקישואים והגזר במעבד מזון, לא קוביות, גם יצא פצצה.

שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות

 

עוד מתכונים מהירים תמצאו  כאן
מתכונים ב-10 דקות

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות ברוטב עגבניות – טעים אש!

שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות

שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות

 


שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות

סוויט דולי
שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות, תבשיל צמחוני טבעוני הכל בסיר אחד
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 18 minutes
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 3 קישואים
  • 2 גזר
  • 5 שיני שום
  • 1 כוס בורגול
  • 1 כוס גריסים
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2-3 כוסות מים

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל מספר דקות
  • שוטפים את הקישואים והגזר, מעבירים למעבד מזון וטוחנים
  • כשהבצל טוגן, מוסיפים לסיר את הקישואים והגזר וגם את שיני השום הפרוסות
  • מטגנים הכל ביחד כשתי דקות
  • מוסיפים את הבורגול והגריסים ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את קופסת העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור
  • יוצקים מים, מערבבים ומביאים לרתיחה
  • כשהאש רתחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שהתבשיל מתרכך
  • מערבבים את התבשיל נותנים לו עוד כמה דקות להתבשל ואם הגריסים רכים אפשר לסגור את האש.
  • מתחילים עם שתי כוסות מים ואם צריך יותר מוסיפים לאט לאט
  • תבשיל טעים אש!
Keyword שולבטה תבשיל בורגול עם גריסים וירקות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים