לחמניות לקיץ בעשרים דקות יהיו הפתרון המושלם שלכם לקחת לפיקניקים, לבריכה או לים. הפתרון הקל להכנת לחמניות נהדרות שהן כמובן פרווה. הכנתי את הלחמניות עם נטורינה שגרמה להן להיות רכות וטעימות.
כשהילדים עוד במיטה, מכינים את הלחמניות, נותנים להן התפחה של עשרים דקות ולתנור. הילדים מתעוררים ויש לכם יופי של לחמניות לקחת לים או לבריכה, או לארוחת בוקר נהדרת.
לא מבלים שעות במטבח, לא מפעילים מיקסר, מערבבים הכל בקערה אחת ויש לכם פתרון מושלם כשרוצים לחם טרי בלי הרבה מאמץ.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
מצאתי לכם את הפתרון הנהדר להכנת לחמניות מהירות וטעימות, בלי מאמץ. כמו שאמרתי, לא מפעילים מיקסר, מערבבים הכל בקערה אחת.
אני הוספתי זיתים שחורים ללחמניות שיהיו יותר מעניינות, אפשר כמובן להכין אותם ללא זיתים, או אם תרצו זיתים ירוקים.
מחפשים להכין לחם טרי, מהיר וטעים? בבקשה, הלחמניות הנהדרות שלנו מוכנות.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
ניתן להכין את הלחמניות בתבנית,
שמים את הבצק, מניחים את המגש ולתנור.
מחפשים עוד מתכונים ללחם ולחמניות? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות
לחמניות לקיץ בעשרים דקות
הפרסום בשיתוף “שימרית”
לחמניות לקיץ בעשרים דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס מים חמימים
- 1 כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 25 גרם נטורינה
- 1 ביצה
- רבע כפית מלח
- 3 כוסות קמח רגיל
- 1 כוס פרוסות זיתים
Instructions
- יוצקים לקערה מים חמימים ומוסיפים את השמרים ומערבבים
- מוסיפים סוכר ומערבבים
- ממיסים את הנטורינה, יוצקים לתערובת ומערבבים
- מוסיפים ביצה ומלח ומערבבים
- מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים, לא לשים, לא מיקסר פשוט מערבבים לעיסה אחידה
- כשהעיסה אחידה, מוסיפים את הזיתים ומערבבים שוב
- משמנים תבנית, יוצרים כדורים ושמים אחד ליד השני בתבנית
- תשאירו רווחים בין הלחמניות כי הן תופחות
- כשהתבנית מלאה בלחמניות, מכסים ומתפיחים כעשרים דקות עד חצי שעה
- אחרי שהזמן עבר, מורידים את הכיסוי ויש לנו לחמניות שמנמנות ויפות
- מורחים בשמן את הלחמניות מעל ומפזרים קצת שומשום
- לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כשלושים דקות עד שהן מוכנות
- מוציאים, טועמים ואומרים - הופה! יש לנו לחמניות טעימות. בתיאבון!

אפשר להפוך אותן למתוקות?למשל במקום זיתים להוסיף שוקולד צ'יפס?
בהחלט! אבל תפחיתי בכמות המלח שלא יהיו מלוחו מדי