פסטה עם קרם קוקוס ואפונה מנה צמחונית/טבעונית נהדרת שמכינים בעשרים דקות. נשארה לכם פסטה משבת? נשארה אפונה בסיר משבת? היידה בואו תכינו תבשיל שיאחד את הכל ביחד וגם יהיה טעים אש!
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
ככה נולדים אצלי מתכונים.הייתי צריכה להכין לגדולה מנה צמחונית ונשארה לי פסטה לבנה. הוצאתי כוס אפונה מהמקפיא, ערבבתי את הכל עם קרם קוקוס ויצאה מנה אש!
קרם הקוקוס מוסיף למנה מרקם קטיפתי ונעים, המשלים את המרקם של הפסטה והאפונה.
עכשיו תגידו לי אבל דולי, אין לנו בבית אפונה. הכל בסדר, אפשר לשים כל ירק אחר שיש לכם ואתם אוהבים. תשימו ברוקולי, פטריות, כל ירק אחר שאתם אוהבים. השילוב של קרם הקוקוס עם הפסטה יצא ממש טעים.
מחפשים עוד מתכונים עם פסטה?
מתכונים עם פסטה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
סט המצעים האהוב עליכם חזר למלאי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עשרים דקות והארוחה שלכם מוכנה
פסטה עם קרם קוקוס ואפונה
פסטה עם קרם קוקוס ואפונה
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם פסטה מוכנה
- 400 גרם קרם קוקוס
- 1 כוס אפונה/ברוקולי/פטריות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 שיני שום כתושות
Instructions
- מבשלים את הפסטה ומניחים בצד
- אם אין לכם אפונה או ברוקולי מוכנים, יוצקים שמן למחבת, מעבירים פנימה את האפונה ומקפיצים. מוסיפים חצי כוס מים, כפית מלח ומבשלים מספר דקות עד שהאפונה רכה. שמים בצד.
- לסיר יוצקים את קרם הקוקוס מוסיפים מלח ופלפל שחור, שיני שום ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחמש דקות שהרוטב יסמיך.
- מוסיפים את הפסטה לסיר עם הקרם קוקוס והירקות ומבשלים הכל ביחד עוד כחמש דקות. מגישים חם.
- אם נשאר לכם, תשמרו בקופסה למחרת יותר טעים! הקרם נעשה סמיך יותר מחממים וזה ממש ממש טעים. בתיאבון.
