מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת

מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת תבשיל טבעוני הלהיט החדש אצלכם בארוחות

שתף
הדפסה
מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת
מה צריך

5 כפות שמן
2 בצלים
חצי כוס עדשים
חצי כוס קינואה אדומה
חצי כוס כוס כוסמת
מלח
פלפל שחור
1 כפית בהרט
2 כוסות מים

מה צריך

5 כפות שמן
2 בצלים
חצי כוס עדשים
חצי כוס קינואה אדומה
חצי כוס כוס כוסמת
מלח
פלפל שחור
1 כפית בהרט
2 כוסות מים

מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת

דמיינו את זה: עדשים רכות ועשירות בטעם אדמתי עמוק, משולבות עם קינואה אוורירית וקלילה שסופחת כל רוטב, וכוסמת בעלת נוכחות וטעם אגוזי עשיר שמביאה מימד נוסף של עניין.

תוסיפו לזה המון בצל מטוגן עד הזהבה עמוקה, תבלינים ארומטיים שיעשו לכם ריח משגע בכל הבית, והללויה – קיבלתם מנה שהיא פשוט חגיגה בפה!

מג'דרה כזו עוד לא אכלתם. מאז המלחמה הבת שלי שעברה לגור אצלנו מבקשת מתכונים בריאים וככה נולד המתכון הזה, שנחל הצלחה והוא טעים אש!

את הבצל מטגנים עד לגוון שקוף שחום והיידה אתם מוכנים להתחיל להכין את המגד'רה הנהדרת שלכם.

הטריק ההיסטרי, מכניסים הכל ביחד לתוך הסיר מוסיפים מים, תבלינים מערבבים ונותנים למג'דרה שלנו להתבשל לאט לאט.

תוכלו להכין ארוחה משביעה, בריאה ומנחמת שתרגש את כל מי שיטעם. היא מושלמת לארוחת צהריים, לארוחת ערב, ואפילו נשארת טעימה למחרת (אם בכלל יישאר לכם!).

מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת

 

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

סט כוסות מזכוכית עם פס זהב

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

המג'דרה הבחירה המושלמת. אפשר לאכול אותה בפני עצמה, להגיש אותה כתוספת למנה עיקרית, או לשדרג אותה עם יוגורט קר ליד.

מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת

מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת

 


מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת

סוויט דולי
מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת תבשיל טבעוני טעים אש!
Prep Time 30 minutes
Cook Time 29 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 2 בצלים
  • חצי כוס עדשים ירוקות
  • חצי כוס קינואה אדומה
  • חצי כוס כוסמת חומה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית בהרט
  • 2 כוסות מים

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר ומוסיפים פרוסות בצל
  • מטגנים לאט לאט לגוון שקוף זהוב
  • מוסיפים את העדשים, הכוסמת והקינואה ומערבבים עם הבצל
  • מוסיפים מים, תבלינים ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהמים נגמרים
  • משאירים את התבשיל סגור עם מכסה שיספוג טעמים.
  • מערבבים מגישים ונהנים מכל ביס. בתיאבון.
Keyword מג'דרה עדשים קינואה וכוסמת

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
ארנון
ארנון
4 חודשים לפני

נראה טוב, איזה כוסמת, ירוקה או חומה (קלויה) ?

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים