סלט חומוס ארטישוק ושומר האו קצת סלט של חורף, לא שיש לנו חורף עכשיו, אבל הוא נהדר עם הטעמים המיוחדים שלו.
סלט עם משחק המרקמים המושלם שיגנוב את ההצגה על כל שולחן.
השומר: נותן את ה"ביס" הפריך והרענן, עם טעם אניסי עדין שמנקה את החך.
הארטישוק: מביא איתו מרקם בשרני, רך ועשיר, ממש כמו ה"סטייק" של עולם הירקות.
החומוס: מוסיף נימוחות קרמית וכייפית שעוטפת את הכל.
בגלל גרגירי החומוס, שהם פצצת חלבון מהצומח והסיבים של הארטישוק והשומר, הסלט הזה הוא לא רק "תוספת בצד". הוא משביע, הוא מזין, הוא הסלט הים-תיכוני האולטימטיבי. סלט שהוא חוויה.
השילוב הזה רק מחכה ללימון ושמן זית. השומר והארטישוק הם החברים הכי טובים של הלימון יש לכם סלט נהדר עם מלא טעמים.
אם אתם אוהבים כוסברה אתם בהחלט יכולים להוסיף, אצלנו אוהבים פחות אז הלכתי על פטרוזיליה.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
קערות אמייל עמוקות קוטר 20 בצבעים מרהיבים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט קל הכנה וטעים אש
סלט חומוס ארטישוק ושומר
סלט חומוס ארטישוק ושומר
סוויט דוליIngredients
- 1 שומר טרי
- 2 גזרים
- 1 כוס חומוס מבושל
- 6 תחתיות ארטישוק
- 1 כפית מלח
- 1 לימון מיץ לימון סחוט
- 5 כפות שמן זית
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
Instructions
- אם קניתם ארטישוק קפוא, תפשירו במיקרו עם מיץ לימון עד שיפשיר
- מייבשים וחותכים לפרוסות את הארטישוק
- את החומוס יש לבשל לפני שיהיה רך
- מקלפים את השומר וחוצים לפרוסות
- את הגזר פורסים לפרוסות
- שמים בקערה את פרוסות השומר, פרוסות הגזר והארטישוק ומפזרים את החומוס
- מוסיפים שמן זית, מיץ לימון ומלח מערבבים וטועמים ואם צריך להוסיף משהו מוסיפים
- לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ויש לכם סלט חוויה. תהנו.
