פסטה ברוטב עגבניות שילדים אוהבים ומכינים לבד!
היכונו להתאהב מחדש במנה הקלאסית שכל ילד פשוט טורף – פסטה ברוטב עגבניות! ובואו נשים את הדברים על השולחן, אצלנו הילדים אוהבים את הרוטב עגבניות מלח, קצת פלפל, וטיפת אורגנו. זהו. לא שום, לא תבלינים, לא בצל, כלום. רוטב עגבניות הכי פשוט שיש.
חוץ מזה שיש אצלנו את הפסטה הכי פופולארית "פסטה בלי כלום", אבל הנה הסיפור כולו.
אחרי ההצלחה ההיסטרית של אדם בהכנת עוגיות, אמרתי לו שאני צריכה להכין פסטה. הוא הודיע לי שהוא מגיע ושלא אעיז לצלם בלעדיו. ברור שלא העזתי.
אז מסתבר שכן, הילד כוכב, והמשפטים שהמציא לי תוך כדי עבודה , והכל בגלל שהיה לו כל כך קל! בצק פסטה של שימרית. לא מרדדים, לא עובדים קשה. פותחים את המקרר, פותחים את חבילת הפסטה, נותנים לאדם לחתוך והיידה – חצי מהעבודה מוכנה.
קל-קל פשוט פשוט והכי חשוב טעים אש!
הילד כל כך התלהב מהכנת הפסטה, כי זה באמת משחק ילדים. פשוט חותכים, זורקים לסיר עם הרוטב וזהו. הפסטה שלנו מוכנה.
תסתכלו בתמונה למעלה, רואים צלוחית בלי רוטב? זה לגור. הנכד שאוהב "פסטה בלי כלום". אחרי שחותכים את הפסטה, מעבירים למים רותחים לדקה שתיים וזהו. הפסטה מוכנה. אגב את אותה הפסטה אפשר להעביר גם לרוטב עם רוצים. תענוג אמיתי.
הכנתי לכם סרטון בואו תראו איך אדם הכין את הפסטה ברוטב עגבניות
עוקבים אחרי באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תאמינו לי אין על הפסטה הזו, כל כך טעימה אתם חייבים להכין
סט אפייה לקיץ לילדים
פסטה ברוטב עגבניות שמכינים בסיר אחד
פסטה ברוטב עגבניות שילדים אוהבים
המתכון בשיתוף שימרית
פסטה ברוטב עגבניות שילדים אוהבים
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פסטה של שימרית
- 3 כוסות מים
- 100 גרם רסק עגבניות
- 2 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כפית אורגנו יבש - לא חייב
Instructions
- פותחים את בצק הפסטה וחותכים לרצועות
- בסיר שמים מים, רסק עגבניות שמן ותבלינים ומביאים לרתיחה
- כשהרוטב רותח מכניסים פנימה את רצועות הפסטה ומבשלים על אש נמוכה
- אם צריך מוסיפים עוד קצת מים מבשלים עד שהפסטה מוכנה
פסטה בלי כלום
- מרתיחים סיר עם מים וכשהמים רותחים, מכניסים פנימה את רצועות הפסטה ומבשלים דקה או שתיים עד שהרצונות צפות
- מוציאים מהסיר, שמים קצת מלח ומגישים פסטה בלי כלום
- אפשר לבשל את הפסטה ולהוסיף לרוטב - גם יוצא אש. בתיאבון.

