סלט כרוב בשלושה צבעים סלט כרוב בשלושה צבעים קערה שמפוצצת בצבע! הכרוב הירוק עם הסגול העמוק והדרמטי של הכרוב הסגול והכתום הבוהק והשובב של הגזר. נהדר!
כל ביס הוא חגיגה לעיניים, ואיך אומרים? אנחנו אוכלים גם עם העיניים! הכל התחיל כשלפני הארוחה פתחתי את המקרר והתלבטתי איזה סלט להכין. היה כרוב גם סגול, גם ירוק, היה גם גזר, היידה נכין סלט.
תשכחו ממתכונים מסובכים וממרכיבים שצריך לחפש בכל העיר. הסלט הזה הוא הדבר הכי קל להכנה בעולם. קוצצים, מגרדים, מערבבים ואיך אני אומרת? תי-נה-ניי-ניי. בול!
יש לכם ארוחה בריאה ומהממת שמוכנה תוך דקות. הוא מושלם לימים עמוסים, לארוחות ערב ספונטניות, או כשבא לכם להתפנק בלי להתאמץ.
כן אתם יכולים להוסיף טיפונית עלי פטרוזיליה לצבע אבל ממש אין צורך.
הוספתי לסלט רוטב וינגרט שהכי מתאים פה – מתכון לרוטב ויניגרט קלאסי ויצא סלט נהדר!
והחלק הכי טוב? הסלט הזה הוא פצצת בריאות אמיתית!
הכרוב מלא בוויטמינים ונוגדי חמצון, והגזר, כמובן, מפוצץ בוויטמין A שטוב לעיניים. כל ביס הוא לא רק טעים, הוא גם עושה טוב לגוף.
אתם בהחלט יכולים לשדרג את הסלט עם חופן בצל ירוק קצוץ וחופן בוטנים קלויים
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט כרוב בשלושה צבעים
סלט כרוב בשלושה צבעים
סוויט דוליIngredients
- חצי כרוב לבן קצוץ
- חצי כרוס סגול קצוץ
- 2 גזרים קצוצים לגפרורים
רוטב ויניגרט
- רבע כוס לימון
- חצי כוס שמן
- 1 שו שום כתושה
- 1 כפית דבש
- חצי כפית חרדל עם גרגרים
- רבע כפית מלח
Instructions
- קוצצים את הכרוב הלבן והסגול דק דק ושמים בקערה
- את הגזר מגרדים בצורת גפרורים ומוסיפים לקערה
- מכינים את הרוטב
- שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת ומנערים היטב
- טובלים את האצבע בעדינות ברוטב וטועמים. בודקים אם אתם חושבים שצריך להוסיף עוד טעמים ומתקנים.
- מכניסים למקרר ושומרים בצנצנת סגורה עד להגשה
- יוצקים על הסלט ונהנים. אם רוצים להוסיף בצל קצוץ או חופן בוטנים זה ממש לפני ההגשה. בתיאבון.
