עוגת 3 שכבות מושחתת במיוחד היא קינוח מטורף ומושחת ואין לי דרך אחרת להגדיר אותו. אני קוראת לו קינוח רפאל.
לפניי אירועים משפחתיים כמו יומולדת אני מנסה לחדש ולהכין משהו חדש למשפחה. היום זה כבר ברור לי שלא משנה מה אכין, אני צריכה לצלם אותו בדרך הטובה ביותר.
אבל מצאתי אצלי במחשב באחת התיקיות את הקינוח המטורף הזה והחלטתי נכון, המון קלוריות, אבל אחרי הביס הראשון של האנשים, עם הבעת הפנים החלומית, אני יודעת שהכל היה שווה. ונו בחייכם לא סתם קוראים לי סוויט דולי.
את הקינוח המושחת הזה הכנתי למסיבה משפחתית לרגל הולדת נכדי רפאל. אז לכבוד סוף הקיץ – תרשו לעצמכם לחגוג עם הקינוח המטורף הזה.
אז על מה מדובר בעצם? בואו נתחיל מההתחלה, כמו פעם שלא היו סרטונים אבל צילמתי לכם כל שלב
שכבה ראשונה – עוגיות אוראו מעורבבות עם גאנש שוקולד כבסיס
את החצי השני של הגאנש נקציף למוס וניצוק על השכבה הראשונה
מפזרים עוד קצת עוגיות אוראו מפוררות, כדי שהביס יהיה קרנצ'י ונהדר, מעל ומצפים בקצפת
הרבה קצפת, הרבה, אם כבר אז כבר
למעלה, מפזרים כדורי שוקולד כדי שלא יחסר חס וחלילה ושמים במקרר ולא טועמים, נותנים לכל הטעמים להתגבש ביחד
ואז כשחותכים חתיכה ונותנים ביס – הללויה, ועם עיניים עצומות כולנו חולמים שאין קלוריות בעולם
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן87 – מתכונים לווטצ'אפ
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
תוכלו לראות בלייב את שלבי הכנת העוגה
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
3 קערות נירוסטה מוזהבות לאירוח
מושלמות לאירוח בראש השנה

לפרטים ורכישה
3 קערות נירוסטה מוזהבות לאירוח
עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת 3 שכבות מושחתת במיוחד
עוגת שלוש שכבות מושחתת במיוחד
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה עוגיות אוראו
גאנש שוקולד - נכין בשני חלקים
- 500 מל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
שכבת קצפת
- 250 מל שמנת מתוקה
- 3 כפיות סוכר
Instructions
- בכל חבילת אוראו יש 4 שקיות ובכל שקית 4 עוגיות לשכבת הבסיס נשתמש בכל העוגיות אבל תשימו בצד שתי כפות פירורי עוגיות אוראו לשלב השני
- מוציאים את עוגיות האוראו מהקופסה ומפוררים
- מכינים גאנש מ250 מל' שמנת מתוקה - קופסה אחת ו-200 גרם שוקולד
- מרתיחים את השמנת, מכבים את האש, מוסיפים את השוקולד וכשהוא נמס מערבבים הכל ביחד לעיסה שחורה - מחצית מכמות הגאנש מערבבים עם עוגיות האוראו ומחצית שמים במקרר שיתקרר כשעתיים
- את עוגיות האוראו המצופות בגאנש מפזרים בתבנית
- אחרי כשעה או שעתיים שהגאנש במקרר התקרר מעבירים לקערת מיקסר, מוסיפים עוד שמנת מתוקה ומקציפים למוס
- את המוס מעבירים על שכבת האוראו, זוכרים את פירורי האוראו ששמרתם מההתחלה? מפזרים על המוס וומעבירים למקרר את התבנית שהמוס יתקרר
- מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת אוורירית, מוציאים את התבנית מהמקרר ומקשטים עם הקצפת למעלה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר
- נותנים לעוגה לעמוד במקרר שעתיים שלוש לפחות שתתייצב והטעמים יתגבשו
- לפני ההגשה, מפזרים על העוגה כדורי שוקולד או שוקולד מגורד
- ואחרי זה - חותכים, עוצמים עיניים ואומרים - אין קלוריות בעולם! מגיע לנו הכל! תהנו
הייתי…איך לדעתך אפשר לשמור על הקנצ'יות של פירורי האוראו…מניסיוני בעוגה אחרת…הם ספגו את הלחות והתרככו😏
תודה על המתכונים🌷🌷
בשכבה התחתונה זה מעורב עם הגאנש ככה שזה יהיה פחות פריך. פה את שמה את זה על המוס וגם, אני לא אטעה אותך, הם יתרככו אבל עדיין אנשים ירגישו פיסות ביסקוויטים בפה. איך אני שמחה שאהבת. תשלחי תמונה אשמח מאד!