תבשיל ורניקס עם תפוחי אדמה זהו תבשיל גאוני! הכל התחיל כשהלכתי לבקר את חברתי ועל הדרך שאלה "רוצה ורניקס שהכנתי?"
טוב, מי מסוגל להגיד לא לורניקס? אבל ההפתעה היתה כפתחה את הסיר ואני ראיתי את התבשיל. גאונות!
אני רגילה לקבל ורניקס עם בצל מטוגן, או במרק אבל בתבשיל? והוא היה כל כך טעים!
קודם כל, הכל בסיר אחד! תחשבו כמה זה פשוט ונוח. לא צריך ערימות של כלים, לא צריך לרוץ בין סירים ומחבתות. זורקים הכל לסיר אחד גדול ונותנים לקסם לקרות. זה חוסך זמן, אנרגיה ובעיקר – חוסך את כל הבלגן במטבח.
ועכשיו, בואו נדבר על הטעמים. אמאל'ה ואבא'לה – המפגש של וורניקס רכים ועסיסיים שממולאים בבשר טחון, עם תפוחי אדמה מבושלים, שמקבלים את כל הטעמים מהבשר, הבצל, והתבלינים – זה פשוט שילוב מנצח!
תחשבו על הניחוחות שימלאו את הבית בזמן שהתבשיל מתבשל לאט לאט. כל ביס הוא הפתעה: וורניק חם שמתפוצץ בפה עם מלית בשרית ונימוחה, ותפוח אדמה רך שספג לתוכו את כל הטעמים העשירים. זה כל כך נחמה, כל כך ביתי, כל כך ממלא ומספק. רוצו להכין.
חברה שלי הכינה לבת הצמחונית שלה את הורניקס עם התפוחי אדמה, ולמשפחה ורניקס עם בשר. אני זכיתי לקבל את אלה עם הבשר והם היו נהדרים. אתם יכולים לבחור איזה ורניקס אתם מעדיפים.
מה שכן, אתם צריכים לתבשיל דבר אחד בטוח שיהיה לכם – ורניקס קפואים במקפיא, ממולאים בבשר טחון או תפוחי אדמה. אחרי זה, הכל קל.
חברתי הכינה את התבשיל רק עם 2 תפוחי אדמה, אם אתם רוצים יותר אתם יכולים כמובן להוסיף בכמות.
הנה מתכונים לורניקס למקרה שאין לכם
כיסונים ורניקס ממולאים תפוחי אדמה
כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

קנקן אמייל צבעוני
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ’אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ’אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
אחרי שיש לכם את הורניקס, הכנת המנה פשוטה וקלה והיא טעימה אש!
תבשיל ורניקס עם תפוחי אדמה
תבשיל ורניקס עם תפוחי אדמה
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן זית
- 1 בצל
- 2 תפוחי אדמה
- 1 עגבניה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום מרוסקות
- 1 כוס מים
- 10 ורניקס
Instructions
- יוצקים שמן לסיר ומוסיפים פרוסות בצל ומטגנים לגוון שקוף
- חותכים את העגבניה לקוביות ומוסיפים לבצל ומטגנים הכל ביחד כמה דקות
- מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר
- מוסיפים מלח, פלפל שחור שום, מערבבים הכל ביחד
- מוסיפים כוס עד כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה
- כשהאש רותחת, מנמיכים את האש ומבשלים את תפוחי האדמה כארבעים דקות עד שהם רכים
- שימו לב שהמים לא נגמרו ותוסיפו את הורניקס הקפואים לתבשיל
- תערבבו בעדינות שהורניקס לא יפתחו ותנו להם להתבשל ביחד עוד כעשרים דקות עד שהורניקס רכים. הם יספגו את הטעמים של התפוחי אדמה עם העגבניה והם יהיו נהדרים. בתיאבון!
