קרפצ'יו חצילים בעשר דקות, הלהיט החדש על השולחן שלכם ולא תאמינו כמה קל להכין אותה.
כשאתם מגיעים למסעדה ואומרים לכם קרפצ'יו חציל אתם חושבים, מה עובדים עלי? כולה סלט חצילים בצורה אחרת. אז נכון, אתם לא טועים אבל כשהאורחים שלכם ישאלו מה זה הסלט הזה, ואתם תגידו, קרפצ'יו חצילים, אין ספק כולם יסתכלו עליכם בהתפעלות ולא ידעו שהכנתם את זה בעשר דקות.
אני אפיתי את החציל בנינג'ה, חציל שנצלה עד שהוא רך ומתקתק. אתם פורסים אותו דק דק, ממש כמו עלי כותרת, ומסדרים אותו על צלחת. מעל, אתם מזלפים טחינה חלקה, קצת סילן, טיפת שמן זית.
העבודה היא עם השקדים המולבנים שקולים אותם על מחבת ומפזרים מעל. זהו. מוכן.
השילוב הזה של טעמים ומרקמים הוא פשוט חגיגה בפה: הרכות של החציל, הקרמיות של הטחינה והסילן. מנה קלילה, בריאה, וכל כך מרשימה! היא מושלמת לאירוח, ומאד חגיגית לשולחן החג.
קרפצ'יו חצילים הוא לא רק אוכל, הוא חוויה של ממש. זו ההזדמנות שלכם להכין מנה שהיא גם יפה לעין וגם פשוט יוצאת דופן בטעמה. קדימה, רוצו למטבח! אתם לא תתחרטו.