פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה ללא גלוטן! המאפה שיגנוב את ההצגה

שתף
הדפסה
פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה
מה צריך

1 תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית
5 תפוחי אדמה
400 גרם תרד
3 ביצים
100 גרם גבינה מלוחה
50 גרם גבינה צהובה
250 מל' שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור
50 גרם מוצרלה

סוויט טיפ

תבנית 22

מה צריך

1 תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית
5 תפוחי אדמה
400 גרם תרד
3 ביצים
100 גרם גבינה מלוחה
50 גרם גבינה צהובה
250 מל' שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור
50 גרם מוצרלה

סוויט טיפ

תבנית 22

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה עוד מתכון מעולה ששרף את הרשת והייתי חייבת לבדוק אם זה עובד – וזה עובד ובגדול!!

לכבוד נר שמיני של חנוכה תכינו פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה: המאפה שיגנוב את ההצגה! פשטידה נפלאה ללא גלוטן!

מצאתי לכם מתכון בריא יותר, ללא גלוטן ומפנק ברמות על, הפשטידה שמשלבת את כל העולמות.

קודם כל – הבסיס המטריף: תפוחי אדמה במקום בצק.

אנחנו יוצרים בסיס רך, מפנק וקצת פריך מתפוחי אדמה. מועכים את תפוחי האדמה ומשתמשים בהם כמלית. יוצא מושלם.

אני השתמשתי בתרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית גם לשימון התבנית וגם התזה על תפוחי האדמה לאחר שמעכתי אותם, יצא פצצה! שינוי מפתיע ומרענן שהפתיע את כולם.

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

מלית הגבינות והתרד – חגיגה במיטבה. 

בתוך המאפה הזה מתחבאת לה בלילה קרמית של מיני גבינות, יחד עם התרד הירקרק, הבריא והקטיפתי, זהו שילוב קלאסי ןהמלית יוצאת אוורירית, גבוהה ומלאה בטעמים עמוקים.

הפשטידה ממש טעימה, נפלאה במראה. תחתית תפוחי אדמה, שכבה ירוקה לבנה עם הגבינה הצהובה שנמסה באפיה. הכל מוקף בריחות משגעים.

מנה נפלאה לאירוח ולהגשה.

הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי

 

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ

פשטידה כזו היא ארוחה שלמה בביס אחד. לכו לבשל תפוחי אדמה, ונתחיל בדרך למאפה המושלם

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

מכונה לקילוף פירות וירקות

מכונה לקילוף פירות וירקות

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

תגישו אותה טיפה חמה שהשכבה למעלה תימס בעת ההגשה – האורחים ישתגעו

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

 

מחפשים עוד מתכונים לירקות?
מתכונים לירקות

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

 

פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

סוויט דולי
פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה ללא גלוטן
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לפשטידות וקישים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית
  • 5 תפוחי אדמה
  • 400 גרם תרד
  • 3 ביצים
  • 100 גרם גבינה מלוחה
  • 50 גרם גבינה צהובה
  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 50 גרם מוצרלה

Instructions
 

  • קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עד שהם רכים
  • מתיזים תרסיס שמן פאם על תבנית מעבירים את תפוחי האדמה המסוננים לתבנית ומועכים עם מועך פירה או עם כוס, שתהייה תחתית שטוחה
  • מתיזים תרסיס שמן פעם על גבי המשטח
  • קוצצים את התרד דק דק ושמים בקערה
  • בקערה מערבבים ביצים, גבינה מלוחה, גבינה צהובה, שמנת מתוקה מלח ופלפל ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את התרד ומערבבים לבלילה אחידה
  • יוצקים את הבלילה על גבי התבנית
  • מפזרים מעל את גבינת המוצרלה ומעביר לתנור שחומם מראש ל 180מעלות ואופים כארבעים דקות עד שהפשטידה מוכנה
  • מוציאים, נותנים לה קצת להתקרר ואפשר להגיש. בתיאבון!
Keyword פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
1 תגובה
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
רחל גינזבורג
רחל גינזבורג
4 שעות לפני

גבינה צהובה מגוררת?
מה גודל התבנית? קפיצית עגולה ?

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים