פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה עוד מתכון מעולה ששרף את הרשת והייתי חייבת לבדוק אם זה עובד – וזה עובד ובגדול!!
לכבוד נר שמיני של חנוכה תכינו פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה: המאפה שיגנוב את ההצגה! פשטידה נפלאה ללא גלוטן!
מצאתי לכם מתכון בריא יותר, ללא גלוטן ומפנק ברמות על, הפשטידה שמשלבת את כל העולמות.
קודם כל – הבסיס המטריף: תפוחי אדמה במקום בצק.
אנחנו יוצרים בסיס רך, מפנק וקצת פריך מתפוחי אדמה. מועכים את תפוחי האדמה ומשתמשים בהם כמלית. יוצא מושלם.
אני השתמשתי בתרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית גם לשימון התבנית וגם התזה על תפוחי האדמה לאחר שמעכתי אותם, יצא פצצה! שינוי מפתיע ומרענן שהפתיע את כולם.
מלית הגבינות והתרד – חגיגה במיטבה.
בתוך המאפה הזה מתחבאת לה בלילה קרמית של מיני גבינות, יחד עם התרד הירקרק, הבריא והקטיפתי, זהו שילוב קלאסי ןהמלית יוצאת אוורירית, גבוהה ומלאה בטעמים עמוקים.
הפשטידה ממש טעימה, נפלאה במראה. תחתית תפוחי אדמה, שכבה ירוקה לבנה עם הגבינה הצהובה שנמסה באפיה. הכל מוקף בריחות משגעים.
מנה נפלאה לאירוח ולהגשה.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
פשטידה כזו היא ארוחה שלמה בביס אחד. לכו לבשל תפוחי אדמה, ונתחיל בדרך למאפה המושלם
מכונה לקילוף פירות וירקות
לפרטים ורכישה
מכונה לקילוף פירות וירקות
תגישו אותה טיפה חמה שהשכבה למעלה תימס בעת ההגשה – האורחים ישתגעו
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
מחפשים עוד מתכונים לירקות?
מתכונים לירקות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה
פשטידת גבינות ותרד על תחתית תפוחי אדמה
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית
- 5 תפוחי אדמה
- 400 גרם תרד
- 3 ביצים
- 100 גרם גבינה מלוחה
- 50 גרם גבינה צהובה
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 50 גרם מוצרלה
Instructions
- קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עד שהם רכים
- מתיזים תרסיס שמן פאם על תבנית מעבירים את תפוחי האדמה המסוננים לתבנית ומועכים עם מועך פירה או עם כוס, שתהייה תחתית שטוחה
- מתיזים תרסיס שמן פעם על גבי המשטח
- קוצצים את התרד דק דק ושמים בקערה
- בקערה מערבבים ביצים, גבינה מלוחה, גבינה צהובה, שמנת מתוקה מלח ופלפל ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את התרד ומערבבים לבלילה אחידה
- יוצקים את הבלילה על גבי התבנית
- מפזרים מעל את גבינת המוצרלה ומעביר לתנור שחומם מראש ל 180מעלות ואופים כארבעים דקות עד שהפשטידה מוכנה
- מוציאים, נותנים לה קצת להתקרר ואפשר להגיש. בתיאבון!



גבינה צהובה מגוררת?
מה גודל התבנית? קפיצית עגולה ?