מוס גבינה וסמבוק – קינוח ה"סופר-פוד" המהיר שיגרום לנכדים שלכם לבקש עוד.
יש רגעים בחיים שבהם אני עומדת מול המקרר בשעות אחר הצהריים, והנכדים כבר מתחילים לשאול "מה יש לאכול?" ואני יודעת שאני רוצה לתת להם משהו טעים, אבל גם משהו שיהיה בריא, שיתן להם כח.
ככה נולד הקינוח הזה – מוס גבינה וסמבוק, הפתרון המושלם לסבתא שרוצה לפנק את הנכדים ואת עצמה! בלי להתפשר על הבריאות.
אבקת "סמבוק" היא "סופר פוד".
אני אוהבת להשתמש באבקת בסמבוק אורגני של ברא צמחים – חברת צמחי המרפא המובילה בישראל, שמשלבת מסורת עתיקה עם מחקרים קליניים וטכנולוגיות ייצור מתקדמות, כדי להביא לנו את כוחות הריפוי של הטבע.
אבקת הסמבוק,מחזקת את המערכת החיסונית ונותנת תמיכה למערכת הנשימה.
אפשר להשתמש באבקת הסמבוק כל השנה, כי היא גם עוזרת במצבים של אלרגיה, בעיקר אלרגיה במערכת הנשימה. אבל בעונת החורף זה פשוט שוס.
אבקת הסמבוק מגבירה את פעילות מערכת החיסון, כדי להילחם, כדי לפעול כנגד הזיהומים האלה. זה גם עוזר להפחית גודש בדרכי הנשימה, זה פשוט מושלם לחורף.
ככה שילבתי את אבקת הסמבוק, במוס גבינה קרמי ומתוק שהופך את הקינוח להפתעה של טעמים. כשאני רוצה להוסיף עוד כוח לקינוחים שלי, הסמבוק נכנס לפעולה.
כשאני מגישה את הכוסות האלה על השולחן, רואים את השכבות: הקרם הלבן הנקי של הגבינה, אחר כך השכבה הסגולה המרהיבה של הסמבוק, ואז שוב לבן, וכתר של פירות טריים.
כולם עוצרים לרגע ואומרים "וואו!". וזה לפני שהם בכלל טעמו. לאבקת הסמבוק יש צבע מרהיב.
כמה זה קל?
אין אפייה – אין להמתין שהתנור יתחמם, פשוט מערבבים, יוצקים, מקשטים בפירות טריים ויש לכם קינוח כוסות מושלם ויפהפה.
מלא חלבון – הגבינה היא מקור מצוין לחלבון וסידן, ורככה אנחנו מקבלים קינוח שגם משביע וגם בריא.
הכנה מראש – אפשר להכין את הכוסות בבוקר,או אפילו יום לפני, לשים במקרר, ופשוט להוציא כשצריך.
מה שממש שימח אותי זה שהנכדים שלי התחילו לבקש "עוד מהקינוח הסגול", וככה הם בעצם אוכלים מקבלים את אבקת הסמבוק לחיזוק המערכת, בלי לשים לב. אפילו הנכדה שלי, שבדרך כלל לא נוגעת בפירות, אוכלת את הקינוח הזה.
זה הקסם של המתכון הזה – הוא נראה מרשים, טעים כמו בפטיסרי, בריא לנכדים, וקל להפליא. בול מה שאנחנו צריכות.
הכנתי לכם סרטון שתראו איך בדיוק הכנתי
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן87 – מתכונים לווטצ'אפ
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
תוכלו לראות בלייב איך הכנתי
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
ורק שתדעו היפוקרטס והאינדיאנים השתמשו בו לריפוי לפני מאות בשנים
והוא בעל סגולות רפואיות
רוצים לרכוש את אבקת הסמבוק או מוצרים נהדרים אחרים של חברת ברא צמחים?
אגב אם אתם מתלבטים לגבי תוסף זה או אחר
יש טלפונים והיועצים של ברא צמחים יענו לכם על כל השאלות
וכמובן יעזרו לכם בקנייה אם צריך
ואל תשכחו קוד קופון dooly
מחפשים עוד מתכונים לקינוחי כוסות? בבקשה
מתכונים לקינוחי כוסות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מוס גבינה וסמבוק – קינוח ה"סופר-פוד"
המתכון בשיתוף חברת "ברא"
מוס גבינה וסמבוק – קינוח ה"סופר-פוד"
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 4 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות אבקת סמבוק
- פירות טריים
Instructions
- שמים 250 גרם גבינה בקערית, מוסיפים 2 כפות אבקת סוכר ו-2 כפות אבקת סמבוק ומערבבים הכל ביחד לבלילה סגולה משגעת. מניחים בצד
- 250 גרם גבינה לבנה מוסיפים 2 כפות אבקת סוכר ומערבבים ומניחים בצד
- מעבירים כל בלילה לשקית זילוף, ומתחילים להזליף לכוסות ולשחק עם הצבעים
- פעם קרם לבן, פעם קרם סמבוק, איך שאתם אוהבים
- מקשטים מעל בפירות טריים. טעים אש!
