עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

עוגת הגבינה הכי קלה להכנה והכי הורסת בטעמה ללא גלוטן העוגה שתכינו שוב ושוב ושוב

הכנתי סרטון איך מכינים את עוגת הגבינה האלוהית ללא גלוטן וללא הפרדת ביצים במדויק. תוכלו לראות אותו כאן:

לפני שנה פירסמתי את עוגת גבינה גן עדן שהיא עוגה של קערה אחת.
עוגה ללא הפרדת ביצים עם ציפוי שמנת
עוגת גבינה גן עדן

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

הבעיה היחידה של העוגה היתה שהיה בה 600 ג' גבינה
ומישהי התלוננה שהכמות היא יותר משתי קופסאות וקשה להכין.
אתם רק תאתגרו אותי במשימות ומיד אני מכינה שיפצורים.
ככה נולדה לה עוגת גבינה אלוהית ללא גלוטן וללא הפרדת ביצים

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

היא אלוהית כי מעבר לזה שהיא בום של טעמים בפה, ההכנה נפלאה.
לא מפרידים ביצים, ללא גלוטן, אין קמח, מקציפים הכל ביחד ולתבנית לאפיה.
היתרון הנוסף שלה, לא צריך לחכות במקרר עד שהיא תתקרר והטעמים יתאחדו,
אלוהים כמה היא טעימה אפילו שהיא טיפה חמה.
אני ציפיתי אותה עם שמנת מתוקה מעל והיא עוגה חלום.
היא ממש חלומית עם הקצפת למעלה
אתם תכינו אותה שוב ושוב ושוב.

ובפינתנו הקבועה איך אתם מקפיצות לי את הלב משמחה
הנה תמונות של העוגה ששלחתן ברשת

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

עוד מתכונים למאכלים ללא גלוטן תוכלו למצוא כאן – ללא גלוטן

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן




סוויט טיפ:
הבהרות לגבי המתכון:
1.להקציף את הביצים היטב עד קבלת קצף לבן ואוורירי. לפחות חמש דקות במיקסר.
2.השתמשתי בגבינה ללא נוזלים וככה לא צריך בלילה לרוקן את הנוזלים.
3.קרם גבינה הכוונה לא לגבינה רגילה אלא לגבינה שהיא רכה אבל ללא נוזלים כמעט.
4.השתמשתי בתבנית 24

מה צריך בשביל עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן?

5 ביצים
1כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 ג' גבינה טוב טעם 3%
1 200 ג' קרם גבינת שמנת בטעם טבעי 5% – גבינה לבנה שהיא יותר יציבה מגבינה לבנה רגילה.
1אינסטנט פודינג וניל
3/4  כוס קורנפלור

לציפוי העוגה:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר

איך מכינים עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן?

מקציפים את הביצים עם הסוכר עם הסוכר וניל עד קבלת קצף יציב ותפוח.
מוסיפים את הגבינות ומערבלים עוד קצת.
מוסיפים את האינטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד.
אני השתמשתי בתבנית 24
משמנים את התבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית.
עם כפית משטחים את השכבה העליונה של העוגה שתהיה אחידה.
בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות אופים כשעה עד שעה ורבע.
בודקים עם קיסר ומוציאים את העוגה מהתנור להתקרר.
לאחר שהעוגה התקררה, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר ומצפים את העוגה.
העוגה הכי קלה והכי טעימה ותזכרו – אתם תכינו אותה שוב ושוב!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה בסוויט דוּלי SWEET DOOLY   תודה

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון הפתעות תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

הכלים היפים הם בחסות פוקס הום


תגובות

עוד מתכונים טעימים