אני מאד אוהבת "פינגר פוד".
פינגר פוד זה המינוח הלועזי ל"אוכל אצבעות".
ביסים קטנים שמוגשים לאורחים כך שהם לא צריכים להתאמץ.
זה הקו שהנחה אותי כשפסקל פרץ-רובין אירחה אותי בעיתון "מעריב" לכבוד חג הסוכות.
פסקל הגדירה זאת בכתבה,
"מתכונים אסטיים שמעוררים רושם רב ומוגשים בקפידה"
מתכונים שנראים כמובן מיליון דולר אבל לא דורשים עמידה ממושכת במטבח.
לצורך הכנת הכתבה הכנתי בנוסף לטורטיה עוד שלושה מתכונים.
מוס שוקולד בשני צבעים ללא ביצים בכוסיות קטנות
נגיסי שמרים מצופים סוכר, קינמון ואגוזים ומוגשים עם גאנש שוקולד
פרוסות בגט עם סלט עגבניות שרי בשני צבעים
המתכון של הטורטיה במילוי סלט טונה נבחרה גם בגלל קלות ההכנה
סלט טונה הוא סלט אהוב על ילדים ומבוגרים
ובתוך טורטיה עם מלפפון חוץ וגמבה הוא נראה נפלא.
בעבר עשיתי טורטיה פיצה והיא היתה להיט!
סלט טונה אצלנו תמיד עף ולכן החלטתי לשלב בין השניים.
כדי ליצור ענין בטורטיה הוספתי מלפפון חמוץ וגמבה כבושה.
זה מוסיף צבע, טעים ונראה נפלא!
בעבר הכנתי קציצות טונה מהירות שהן גם להיט אצל הילדים.
את המתכון תוכלו למצוא כאן – קציצות טונה מהירות.
איך מכינים טורטיה במילוי סלט טונה?
להכנת הטורטיה תצטיידו בטורטיות ותכינו סלט טונה.
פורסים פרוסות שקופות של מלפפון ופרוסות של גמבה.
משטחים את הטורטיה על משטח העבודה,
מורחים את סלט הטונה על הטורטיה
מסדרים על הסלט בצד הקרוב אליכם רצועות מלפפונים וגמבה.
מגלגלים את הטורטיה עם המלית לגלילה הדוקה,
זה הטריק בעצם, שהטורטיה תהיה הדוקה.
תכינו מראש, שימו במקרר ולפני ההגשה לפרוס לפרוסות.
עוד מאכלי פינגר פוד תמצאו כאן – פינגר פוד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לטורטיה במילוי סלט טונה
מה צריך בשביל מתכון לטורטיה במילוי סלט טונה?
כ-15 טורטיות
2 קופסאות טונה בשמן
3 כפות מיונז
2 ביצים קשות מגורדות
מלח ופלפל לפי הטעם
1 קופסה (300 גרם) מלפפונים חמוצים במלח, מסוננים וחתוכים לרצועות שקופות
2-3 גמבות צלויות וכבושות, חתוכות לפסים דקים.
איך מכינים מתכון לטורטיה במילוי סלט טונה?
מכינים ראשית את סלט הטונה –
בקערה מערבבים את הטונה, מוסיפים את הביצים, תבלינים ומערבבים הכל עם המיונז.
את המלפפונים החמוצים חותכים לפרוסות דקות מאד.
מניחים את הטורטיה על משטח העבודה, מורחים את סלט הטונה על הטורטיה.
מסדרים על הסלט בצד הקרוב אליכם רצועות מלפפונים וגמבה.
מגלגלים את הטורטיה עם המלית לגלילה הדוקה,
כך מכינים את כל הטורטיות.
לפני ההגשה חותכים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 וחצי ס"מ בערך.
פורסים לפרוסות ומסדרים על צלחת הגשה.
תהנו אהובות ואהובים!
באינסטגרם הנפלא שלי כבר הייתם? תמצאו שם דברים שלא תראו בשום מקום אחר רק ללחוץ כאן – האינסטגרם של הסוויט