תפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום,
הכנתי לכם כי לפני כשבוע שוחחתי עם רונה, חברת ילדות של הבת שלי.
רונה תמיד מלאת זכרונות על המאכלים שהיו אצלנו בבית כשהיתה באה לבקר את גלי.
אם תשאלו את הילדים שלי הם לא זוכרים מטעמים מיוחדים, מזל שרונה מזכירה לי אותם גם.
בפעם הראשונה שסיפרתי לכם על רונה היה כשהכנתי פידאו.
רונה התקשרה לבקש מתכון לחמין אבל על הדרך אמרה לי:
"את זוכרת שהיית מכינה תפוחי אדמה חומים כאלה? הם היו נורא טעימים".
נכון, שכחתי מהם לגמרי.
תפוחי האדמה האלה,מתכון להיט אצל הילדים.
הם רכים רכים לאחר הבישול, הם גם נראים מצויין והטעם שלהם חלומי!
מאד קל להכין את תפוחי האדמה האלה.
מצחיק ששכחתי לספר לכם על תפוחי האדמה המופלאים האלה.
הטריק בהכנת תפוחי האדמה, מתחילים עם טיגון בצל.
מטגנים בצל עד לקבלת גוון שחוםזמן ממושך ואז כשמוסיפים את המים ותפוחי האדמה מתבשלים,
הרוטב הופך לחום וסמיך והוא טעים אש!
הכנתי לכם סרטון הכנה איך מכינים בדיוק את תפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים
ואי אפשר להכין תפוחי אדמה בלי להזכיר את המתכון ההורס שלי לתפוחי אדמה שאתם משתגעים עליו
תפוחי אדמה מעוכים
ויש גם כמובן – תפוחי אדמה בתנור
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום
מה צריך בשביל להכין תפוחי אדמה ברוטב חום?
5 כפות שמן
1 בצל קצוץ לריבועים
5 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים תפוחי אדמה המתכון הכי טעים?
יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל.
מטגנים את הבצל על אש קטנה עד לקבלת גוון חום.
זה הטריק של תפוחי האדמה, להביא את הבצל עד גוון חום ולא לשרוף את הבצל.
להוסיף את תפוחי האדמה, לערבב ולהשחים מכל הצדדים.
להוסיף מלח ופלפל שחור
להוסיף את המים, לכסות את תפוחי האדמה במים
להביא לרתיחה ולאחר הרתיחה להנמיך את האש
מבשלים על אש נמוכה כשעה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
תפוחי האדמה נהפכים לרכים רכים וטעימים טעימים!