מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים

מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום סמיך המתכון הכי טעים והכי קל שתכינו

מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים

מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים,
הכנתי לכם כי לפני כשבוע שוחחתי עם רונה, חברת ילדות של הבת שלי.
רונה תמיד מלאת זכרונות על המאכלים שהיו אצלנו בבית כשהיתה באה לבקר את גלי.
אם תשאלו את הילדים שלי הם לא זוכרים מטעמים מיוחדים, מזל שרונה מזכירה לי אותם גם.
בפעם הראשונה שסיפרתי לכם על רונה היה כשהכנתי פידאו.
רונה התקשרה לבקש מתכון לחמין אבל על הדרך אמרה לי:
"את זוכרת שהיית מכינה תפוחי אדמה חומים כאלה? הם היו נורא טעימים".
נכון, שכחתי מהם לגמרי.
תפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום, היו מתכון להיט אצל הילדים.
הם רכים רכים לאחר הבישול, הם גם נראים מצויין והטעם שלהם חלומי!
מאד קל להכין את תפוחי האדמה האלה.
מצחיק ששכחתי לספר לכם על תפוחי האדמה המופלאים האלה.
הטריק בהכנת תפוחי האדמה, מתחילים עם טיגון בצל.
מטגנים בצל עד לקבלת גוון שחוםזמן ממושך ואז כשמוסיפים את המים ותפוחי האדמה מתבשלים,
הרוטב הופך לחום וסמיך והוא טעים אש!

הכנתי לכם סרטון הכנה איך מכינים בדיוק את תפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים

ואי אפשר להכין תפוחי אדמה בלי להזכיר את המתכון ההורס שלי לתפוחי אדמה שאתם משתגעים עליו
תפוחי אדמה מעוכים

ויש גם כמובן – תפוחי אדמה בתנור

מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים

מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים


מה צריך בשביל מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים?

5 כפות שמן
1 בצל קצוץ לריבועים
5 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים?

יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל.
מטגנים את הבצל על אש קטנה עד לקבלת גוון חום.
להוסיף את תפוחי האדמה, לערבב ולהשחים מכל הצדדים.
להוסיף מלח ופלפל שחור
להוסיף את המים, לכסות את תפוחי האדמה במים
להביא לרתיחה ולאחר הרתיחה להנמיך את האש
מבשלים על אש נמוכה כשעה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
תפוחי האדמה נהפכים לרכים רכים וטעימים טעימים!




מה צריך בשביל מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים?

5 כפות שמן
1 בצל קצוץ לריבועים
5 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים מתכון לתפוחי אדמה מבושלים ברוטב חום המתכון הכי טעים?

יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל.
מטגנים את הבצל על אש קטנה עד לקבלת גוון חום.
להוסיף את תפוחי האדמה, לערבב ולהשחים מכל הצדדים.
להוסיף מלח ופלפל שחור
להוסיף את המים, לכסות את תפוחי האדמה במים
להביא לרתיחה ולאחר הרתיחה להנמיך את האש
מבשלים על אש נמוכה כשעה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
תפוחי האדמה נהפכים לרכים רכים וטעימים טעימים!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים