מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגה בחושה עם דובדבנים

עוגת בחושה בטעם וניל עם דובדבנים שחורים מעל עוגה נפלאה!

שתף
הדפסה
עוגה בחושה עם דובדבנים
מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 שמנת מתוקה – לגירסת פרווה: כוס מיץ תפוזים
כוס וחצי קמח תופח – או לחילופין קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס דובדבנים יבשים

סוויט טיפ

הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגלישקייק
או תבנית 24

מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 שמנת מתוקה – לגירסת פרווה: כוס מיץ תפוזים
כוס וחצי קמח תופח – או לחילופין קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס דובדבנים יבשים

סוויט טיפ

הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגלישקייק
או תבנית 24

עוגה בחושה עם דובדבנים

עוגה בחושה עם דובדבנים היא לא רק עוגה של דובדבנים של קיץ.
על המדף במעדניה מצאתי קופסה "דובדבנים שחורים מיובשים"
ישר שמתי את הקופסה בעגלה.
השם הדליק אותי, כי ממתי אפשר להכין בחורף עוגת דובדבנים?
התכוונתי טריים! דובדבנים טריים! אז אם אין טריים נשתמש ביבשים.
הכנתי את העוגה ונעשיתי חולה, זאת אומרת לא בגלל העוגה, בגלל החורף.
וככה שכבה לה העוגה במקרר איזה יומיים כי לגברת צלמת אין כח לצלם.
יום אחד במסגרת "אחותי אני אשלח לך מרק שתרגישי יותר טוב"
הגיע גיסי וידעתי שהוא יהיה דוגמן נהדר לעוגה וזו היתה גם הזדמנות לצלם אותה,
וגם אחרי הצילומים, לשלוח את העוגה לאחותי.

מה שמצחיק כשאני מסתכלת על העוגה שאפילו לא פיזרתי עליה אבקת סוכר
לפני שצילמתי, כמה שלא הרגשתי טוב!
אבל זה לא גורע מטעמה המשובח! היא רכה, היא עסיסית היא נפלאה!

עוגה בחושה עם דובדבנים

לעוד מתכונים של עוגות רק לחצו כאן
מתכונים לעוגות

לעוד מתכונים לעוגות בחושות קלות להכנה רק ללחוץ כאן
מתכונים לעוגות בחושות

לעוד מתכונים לעוגות שוקולד רק לחצו כאן
מתכונים לעוגות שוקולד

עוגה בחושה עם דובדבנים

עוגה בחושה עם דובדבנים


סוויט טיפ:
הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגלישקייק
או תבנית 24

מה צריך בשביל עוגה בחושה עם דובדבנים ?

3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 שמנת מתוקה – לגירסת פרווה: כוס מיץ תפוזים
כוס וחצי קמח תופח – או לחילופין קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס דובדבנים יבשים

לגירסה טבעונית

להחליף את הביצים ברסק תפוחים – במקום 3 ביצים חצי כוס רסק תפוחים.
במקום שמנת מתוקה – שמנת צמחית

איך מכינים עוגה בחושה עם דובדבנים ?

את הדובדבנים היבשים השחורים שמים בכוס מים חמים כחצי שעה לפני הכנת העוגה.
בקערת מיקסר שמים את הביצים עם הסוכר ומקציפים לקצף בהיר.
מוסיפים שמן ושמנת מתוקה וממשיכים לערבב.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח ומערבבים.
מסננים את הדובדבנים מהמים, מוסיפים לעוגה ומערבבים הכל ביחד.
יוצקים לתבנית את העוגה
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה.
אופים את העוגה כארבעים דקות.
בודקים עם קיסם ומוציאים מהתנור.
אפשר לפזר מעל אבקת סוכר

תהנו אהובות ואהובים!

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?