עוף עם פטריות מושלם! אחרי שתכינו תגידו דולי את צודקת.
מתכון כל כך קל להכנה והתוצאה הסופית כל כך שווה!
קריאות ההתפעלות של המשפחה,
ובקשה לתוספת שוב ושוב, עשו את העבודה.
העוף יוצא רך רך הוא סופג את טעמי הפטריות
והרוטב פשוט חלומי!
בדרך כלל אני מגישה את המנות על השולחן וכל אחד לוקח לעצמו,
הפעם הגשתי לכל אחד בצלחת ודי התחרטתי על כך.
"אמא, תשימי לי פטריות ורוטב על האורז"
"אמא, אפשר עוד חתיכה קטנה אבל עם פטריות ורוטב?"
"אמא, אולי תביאי כבר את הסיר לשולחן במקום ללכת ולבוא כל הזמן?"
אלה היו חלק מהמשפטים שעפו בארוחה עם העוף עם הפטריות.
אז איך מכינים עוף עם פטריות מושלם? קל קל.
מטגנים בצל שיהיה שחום,
מוסיפים את חלקי העוף מטגנים מכל הצדדים ומוציאים לצלחת לכמה דקות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותם דקות ארוכות.
מחזירים את העוף לסיר
מוסיפים מים ותבלינים מביאים לרתיחה,
צילמתי במיוחד למרות שהתמונה לא משהו
אבל שתראו שהמים צריכים להיות חומים.
מנמיכים את האש ונותנים לעוף להתבשל כשעה וחצי שעתיים.
עוף עם פטריות מושלם!
לאחר הבישול בתוך הסיר
עוד מתכונים לבשר ועוף כאן –
מתכונים לבשר ועוף
ואם בעבודה קלה אנחנו אז בבקשה:
איך לטגן שניצל עם נייר אפייה בלי לכלוך
איך לטגן שניצל עם נייר אפייה בלי לכלוך, בלי לשטוף מחבת מלוכלך,
הטריק שעושה לנו חיים קלים
מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך
מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך, הלהיט החדש של ארוחות שישי
אתם מוזמנים לקהילת האוכל
בה תוכלו לשתף את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוף עם פטריות מושלם!
מה צריך לעוף עם פטריות מושלם! ?
4 חלקי עוף
250 גרם פטריות שמפניון – הקופסה הירוקה של הסופר עם הפטריות
250 גרם פטריות חורש – הקופסה הירוקה של הסופר עם הפטריות
1 בצל
רבע כוס שמן
2 שיני שום פרוסות
כוס וחצי – 2 כוסות מים
מלח ופלפל לטעם
איך מכינים עוף עם פטריות מושלם! ?
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
מכניסים את העוף לסיר, מטגנים מכל הצדדים
מנקים את העוף מהבצל ומוציאים את העוף החוצה למספר דקות ומניחים על צלחת.
פטריות בדרך כלל לא שוטפים במים אלא מנגבים במגבת נייר,
אם אתם שוטפים, במהירות כדי שהפטריות לא יספגו נוזלים.
פורסים את הפטריות לפרוסות ומעבירים לסיר עם הבצל ומטגנים היטב עד שהפטריות גם מקבלות גוון חום.
מחזירים את העוף בחזרה לסיר,
מוסיפים מים,פלפל מלח ושיני שום ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה וחצי עד שהעוף רך.
אוח אתם תהנו כל כך!
תכינו את החלה לרוטב או עם האורז זה יהיה פשוט מושלם!