קרם ברולה קפוא קלאסי

קרם ברולה קפוא קלאסי המנה המושלמת לקינוח לחג

קרם ברולה קפוא קלאסי
Print Friendly, PDF & Email

קרם ברולה קפוא קלאסי
הכנתי לכבוד פסח, כדי שתכינו היום, תכניסו למקפיא,
חצי שעה לפני שהאורחים יגיעו, תוציאו. תעשו את ההצגה עם הסוכר
והאורחים שלכם ישארו פעורי פה.
הוא פשוט מושלם! אחרי ההפשרה הוא רך, הוא טעים, הוא נהדר!
הכנתי לכם סרטון איך מכינים קרם ברולה שלב אחרי שלב תוכלו לראות כאן

 

בעבר כבר הכנתי קרם ברולה קלאסי שתמיד יש לו הצלחה עצומה,
הפעם החלטתי להכין קרם ברולה קפוא שיהיה יותר קל להכין לאורחים.
את כל שלבי הכנת קרם הברולה תוכלו לראות בפוסט הקודם שלי
או בסרטון. הפעם הכנתי את קרם הברולה בתבניות סיליקון אותם אפיתי בתנור,
לאחר האפייה, מקררים ושמים במקפיא.
ככה נראה קרם הברולה כשיצא מהתנור

קרם ברולה קפוא קלאסי

אחרי ההקפאה פשוט שולפים את קרם הברולה מהתבניות
זה קל ונשלף בקלות.
כן עשיתי גם דוגמא לילדים שיהנו.
אגב, הנקודות השחורות זה נקודות וניל.
קרם ברולה קפוא קלאסי

את קרם הברולה הכנתי בפוסט משותף עם מיכל
בעלת הבלוג מאמא בסטייל
לכבוד פסח מיכל הכינה פוסט נהדר עם תפריט לחג
בו מבחר מתכונים של שפים, תפריט נהדר.
מיכל הזמינה אותי להתארח בפוסט והיא הכינה את קרם הברולה הקלאסי
אותו גם ניתן להקפיא.
צילום: מיכל ונדר אסנין
קרם ברולה קפוא קלאסי

אם אתם מחפשים קינוח אישי ללא סוכר וללא גלוטן
שמתאים במיוחד לסוכרתיים יש כאן

קינוחים אישיים מיוחד לסוכרתיים עם קראמבל שקדים,מוס פירות יער וגאנש שוקולד

קינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים

תוכלו למצוא כאן

תפריט מתכונים לליל הסדר, כל המנות לשולחן במקום אחד
מתכונים לפסח לליל הסדר

רוצים לקבל במייל כל יום מתכון לפסח?
דולי, תשלחי לי מתכונים לפסח!
בואו הירשמו כאן

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
בה תמצאו המון מתכונים טעימים
ותוכלו לשתף גם את המתכונים שלכם
מתוקים ומלוחים בריאים עם סוויט דוּל
י

קרם ברולה קפוא קלאסי

קרם ברולה קפוא קלאסי


סוויט טיפ:
ציוד נלווה רצוי: מבער ידני קטן.
הכמות מתאימה לכ-15 תבניות קרם ברולה כמו בתמונה.
מאחר ומשתמשים רק בחלמונים (הצהובים) נשארים לכם החלבונים (הלבנים).
לא לזרוק. תוכלו להכין מהם  מרנג או פבלובה חלומית.

מה צריך קרם ברולה קפוא קלאסי?

3 שמנת מתוקה
4 חלמונים
1 מקל וניל
1/3 כוס סוכר
בערך כוס סוכר חום לפיזור על קרם הברולה.

איך מכינים קרם ברולה קפוא קלאסי?

מחממים תנור ל-160 מעלות.
את מקל הוניל חוצים ושמים בשלמותו בסיר יחד עם השמנת ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה יש להסיר התערובת מהאש ולקרר.
להוציא את מקל הוניל מהתערובת.

בקערת מקסר להקציף החלמונים והסוכר עד לקבלת עיסה תפוחה בצבע בהיר.
מורידים את מהירות המיקסר למהירות בינונית ומוזגים באיטיות את השמנת המתוקה לתערובת עד לקבלת תערובת אחידה.

על משטח העבודה מניחים תבנית תנור.
בתבנית התנור פורסים מגבת ועל המגבת מניחים את קעריות הקרם ברולה.
עם מצקת מרק מוזגים את קרם הברולה לקעריות.
מוזגים מים בזהירות לתבנית, כוס אחרי כוס, שהמגבות יתרטבו ובזהירות שהמים לא יחדרו לקעריות.
את תבנית התנור עם הקעריות מכניסים לתוך התנור החם.

אפשר לשים במקום גם קוביות קרח.
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות.
זה מוכן כשאתם רואים שהשכבה למעלה מעט התקשתה .
אם תזיזו בעדינות הקרם ברולה עדיין לא יהיה יציב אבל הכל בסדר הוא יתקשה במקרר.

מקררים ומכניסים למקפיא עד כחצי שעה לפני ההגשה.
בעת ההגשה מפזרים שכבת סוכר חום דקה על הקרם ועם מבער שורפים בעדינות את הסוכר.
אם אין לכם מבער מחממים גריל, מפזרים סוכר ומשחימים כדקה עד שתיים מתחת לגריל עד שהסוכר נמס.
בזהירות הקעריות חמות ביציאה מהתנור.
מוציאים הקעריות מהתנור, רואים שהציפוי התקשה ומגישים לאורחים.

ואו. זה מה שהאורחים יגידו. חג שמח!



באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים