מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית

נשארו לכם דובדבנים ומישמשים במקרר?בואו תראו איזה מעדן נכין מהם

שתף
הדפסה
ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית
מה צריך

1 כוס  דובדבנים ללא חרצנים
5 מישמשים ללא חרצנים
1 כוס סוכר
חצי כוס מים
2 כפות מיץ לימון

מה צריך

1 כוס  דובדבנים ללא חרצנים
5 מישמשים ללא חרצנים
1 כוס סוכר
חצי כוס מים
2 כפות מיץ לימון

ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית

ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית, הכנתי אחרי שנשארו לי במקרר
דובדבנים ומישמשים.
לא מספיק שילמנו הון כסף על דובדבנים ומישמשים,
אף אחד לא רצה לאכול, זאת אומרת אכלו אבל נשארו עוד פירות.
אפשר להאשים כמובן את "דור שני שואה" שקונה כמויות של פירות,
אבל איך הבת שלי לימדה אותי?
"אמא, אנחנו לא מאשימים ולא שופטים."
אז לא נאשים ולא נשפוט אבל ת'כלס במקרר היו דובדבנים ומישמשים
שעוד רגע כבר מתפרקים ולא יפים, וזה הזמן לעשות מהם ריבה.

אהובות ואהובים הריבה יצאה אש!
קצת מתוקה, קצת חמצמצה אוף כמה טעימה!

ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית
אחרי שנשנשתי אותה הבנתי שאני עוד עשויה להראות כמו צנצנת ריבה,
הכנתי עם הריבה עוגיות.
למתכון לחצו כאן – עוגיות ריבה עם דובדבנים

ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית

אם אתם חושבים שזה קשה להכין ריבה,
תדעו לכם שלהכין ריבה זה קל מאד.
הכנתי מדריך מדוייק איך להכין ריבה עם המון טיפים והכל כאן

איך מכינים ריבה בבית
איך מכינים ריבה בבית? המדריך המלא להכנת ריבה מתכונים טיפים ועצות

ויש גם את כל מתכוני הריבות והקונפיטורות כאן
מתכונים לריבות וקונפיטורות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית

ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית


מה צריך בשביל ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית?

1 כוס  דובדבנים ללא חרצנים
5 מישמשים ללא חרצנים
1 כוס סוכר
חצי כוס מים
2 כפות מיץ לימון

איך מכינים ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית?

את הדובדבנים והמישמשים שמים בסיר,
שופכים סוכר על הפירות ושוכחים מהם לשעה ואפילו שעתיים.
אחרי שחוזרים מדליקים את האש ומביאים לרתיחה,
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שעתיים,
עד שהריבה מסמיכה, ניתן להוסיף חצי כוס מים לבישול.
לאחר מבחן הריבה כדי שתוכלו לדעת אם הריבה מוכנה,
מורידים מהאש, מקררים ומעבירים לצנצנות מעוקרות. חשוב מאד!

מגלענים את הדובדבנים ומניחים בסיר עם הסוכר והלימון.
כן כן אותו סיפור תנו לסוכר לעבוד והדובדבנים ישנו את צבע הסוכר לורוד.
אחר כשעה או יותר שמים על האש ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל כשעה.
אל תעזבו אותה לבד. תשמרו עליה ומדי פעם לערבב עד שמסמיכה הריבה והסירופ נעשה בורדו כהה.
מורידים מהאש, נותנים לזה להתקרר מעט, שמים צנצנת במיקרו לדקה לעיקור, מעבירים הריבה לצנצנת ולמקרר.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?