מתכונים לריבות וקונפיטורות לחגים. לכבוד ראש השנה והחגים הכנתי ריכוז של ריבות וקונפיטורות שמתאימות לשולחן החג. קונפיטורת תפוחים, ריבת חבושים, ריבות ענבים נהדרות והכי חשוב – מדריך מסודר שלב אחרי שלב איך מכינים ריבה בבית.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי להגיע למתכון יש ללחוץ על השורה המודגשת התמונה.
איך מכינים ריבה בבית? ומתכונים לריבות וקונפיטורות
איך מכינים ריבה בבית?
הכנתי לכם מדריך המלא שלב אחרי שלב,
כל הטריקים, כל הסודות, עם הסברים מדוייקים
איך להכין ריבה בבית.
הכנת ריבה מתכונים טיפים ועצות
ארוחת ליל ראש השנה היא ארוחה כיפית.
בניגוד לליל הסדר בו אנחנו קוראים במגילה ויש כאלה שמאיצים לדלג על קטעים מסויימים,
בראש השנה כבר בברכות נרשמת ארוחה שלמה.
מתכונים לריבות וקונפיטורות לחגים, יעזרו לנו להמתיק את החג.
כל ברכה נפתחת במילים "יהי רצון" בבקשה של עשה טוב.
"יְהִי רָצוֹן מִלְפָנֶיךָ ה' אֱלוֹהֵנוּ וֵאלוֹהֵי אֲבוֹתֵינוּ, שֶתְחַדֵש עָלֵינוּ שָנָה טוֹבָה וּמְתוּקָה כַדְבַש מֵרֵאשִית הַשָנָה וְעַד אַחֲרִית שָנָה" ּ
מנסנה דולסה תפוח מתוק לראש השנה
מנסנה דולסה תפוח מתוק לראש השנה שמברכים איתו בערב ראש השנה, של דודה אלזה שתהייה בגן עדן
לצד התפוח בדבש המסורתי, אוכלים קונפיטורת תפוחי עץ
הקונפיטורה נפלאה!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו54 כאן- מתכונים לווטצא'פ
"יְהִי רָצוֹן מִלְפָנֶיךָ ה' אֱלוֹהֵנוּ וֵאלוהֵי אֲבוֹתֵינוּ, שֶתִקְרַע רֹעַ גְזַר-דִינֵנוּ, וְיִקָרְאוּ לְפָנֶיךָ זְכֻיוֹתֵינוּ:"
בערב החג נוהגים לאכול דלעת, שקוראים לה בערבית קרעה.
אחרי שמכינים את ריבת הדלעת, הדלעת נעשית שקופה
והיא נהדרת!
מתאימה מאד לברכות של ראש השנה

עוד מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
"יְהִי רָצוֹן מִלְפָנֶיךָ ה' אֱלוֹהֵנוּ וֵאלוֹהֵי אֲבוֹתֵינוּ, שֶתִגְזוֹר עָלֵינוּ גֶזְרוֹת טוֹבוֹת"
גזרות טובות יכולות לבוא נהדר עם קונפיטורת גזר.
מתכון לריבת גזר או קונפיטורת גזר תמצאו בלינק הבא
קונפיטורת גזר מאד מתאימה לראש השנה.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
זו עונת החבושים
וקונפיטורת חבושים מתאימה לחגים

אתם תשתגעו על קונפיטורת ענבים ירוקים
המוגשת עם טוסטים מלוחים
תענוגות!
כמובן שאי אפשר בלי קונפיטורת ענבים שחורים
היא מופלאה בטעמה חלומית ונהדרת.
אתם תתמכרו.
ריבת הבצל מתאימה כתוספת למאכלים.
זה מאסט ליד הכבד הקצוץ
ותנסו להוסיף את הריבה לתבשילי הבשר
אתם תופתעו מהטעמים החדשים.
הם רכים, הם מלאי מתיקות עם טעם של ציפורן והם חלומים, ריבת חצילים הורסת!

יש עוד מתכונים לריבות וקונפיטורות הכל תמצאו כאן
מתכונים לריבות וקונפיטורות
הקוצץ שתוכלו לקצוץ איתו הכל!
בשר, ירקות, אגוזים, שקדים – הוא אש!
סרטון הדגמה תמצאו כאן
