עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן

עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן,ללא אגוזים, עוגה בחושה רכה ונהדרת

שתף
הדפסה
עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן
מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
כוס וחצי קמח ללא גלוטן
כפית וחצי אבקת אפייה
חצי כוס מים רותחים

סוויט טיפ

את העוגה הכנתי במנג'טים אבל הכמות מתאימה
ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24
במנג'טים בינונים הכמות תהייה לכ-20 מג'טים ואפילו יותר

מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
כוס וחצי קמח ללא גלוטן
כפית וחצי אבקת אפייה
חצי כוס מים רותחים

סוויט טיפ

את העוגה הכנתי במנג'טים אבל הכמות מתאימה
ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24
במנג'טים בינונים הכמות תהייה לכ-20 מג'טים ואפילו יותר

עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן

עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן היא עוגה רכה ועסיסית,
שמכינים בקערה אחת וטעמה טעם של עננים.

הכל התחיל כשעדה פנתה אלי שהיא מארחת וזקוקה לעוגה ללא גלוטן,
וללא מוצרי חלב, ללא בוטנים או אגוזים.

בקטגוריית מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
יש לי עוגה כמה עוגות שוקולד נהדרות, עדה בחרה
מתכון לעוגת שוקולד פרווה רכה וחלומית
עדה השתמשה בקמח ללא גלוטן. אני אתן לה לדבר.

עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן

עדה השתמשה באותה כמות בדיוק של קמח
והוסיפה אבקת אפייה.
עוגה שמכינים בקערה אחת, כמו שעדה אמרה, שלוש דקות ולתנור.
אני הכנתי את העוגה במנג'טים כי היתה מיועדת ל"אבא של שבת" בגן.

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו1 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים מתכונים נוספים לעוגות שוקולד?
תמצאו כאן – מתכונים לעוגות שוקולד

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן

עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן


 

סוויט טיפ:
את העוגה הכנתי במנג'טים אבל הכמות מתאימה
ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24
במנג'טים בינונים הכמות תהייה לכ-20 מג'טים ואפילו יותר

מה צריך בשביל עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן?

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
כוס וחצי קמח ללא גלוטן
כפית וחצי אבקת אפייה
חצי כוס מים רותחים

איך מכינים עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן?

שמים בקערה ביצים ומערבבים עם הסוכר והשמן.
מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד, הקמח עם הקקאו והשוקולית ומנפים ביחד כדי למנוע גושים.
מעבירים את הקמח עם הקקאו והשוקולית לבלילה עם הביצים.
מערבבים הכל ביחד.
יוצקים חצי כוס מים רותחים על הבלילה.
מעבירים את הבלילה או לתבנית 24 או שתי תבניות אינגליש קייד.
בתנור שחומם ל – 180 מעלות אופים את העוגות כחצי שעה.
לא נותנים לעוגות להתייבש בתנור בודקים עם קיסם ועם הקיסם יוצא יבש להוציא מהתנור.
תהנו!

אם רוצים קרם שוקולד פרווה על העוגה – 100 גרם שוקולד מריר עם 25 גרם מחמאה להמיס במיקרו ולצפות את העוגה,
או להמיס שוקולד מריר בקרם קוקוס. בהצלחה!
שבת טעימה גם לכם.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים