עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים

עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים, עוגת פרווה נהדרת

שתף
הדפסה
עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים
מה צריך

תפוז וחצי
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מקל וניל – אם אין 2 שקיות אבקת סוכר

לעוגה

3 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
2 כוסות קמח תופס או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר – לקישוט העוגה מעל – לא חייבים

סוויט טיפ

אפשר להכין בשתי תבניות אינגלישקייק או תבנית 24
כל המידות הן בכוס בינלאומית
אפשר להכין במיקסר הכי קל עם קערה ומטרפה או מזלג

מה צריך

תפוז וחצי
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מקל וניל – אם אין 2 שקיות אבקת סוכר

לעוגה

3 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
2 כוסות קמח תופס או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר – לקישוט העוגה מעל – לא חייבים

סוויט טיפ

אפשר להכין בשתי תבניות אינגלישקייק או תבנית 24
כל המידות הן בכוס בינלאומית
אפשר להכין במיקסר הכי קל עם קערה ומטרפה או מזלג

עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים

עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים היא עוגת פרווה נהדרת!
היא רכה ועסיסית מלאה בטעמי תפוז.
התפוזים המסוכרים מעל מוסיפים לה כל כך הרבה יופי וכמובן טעם.
להכין את התפוזים המסוכרים זה ממש קל.
שוטפים תפוז, פורסים לפרוסות ומבשלים בסיר עם מים, סוכר ווניל.
מבשלים את התפוז כחצי שעה עד שהפרוסות סופגות את סירופ הסוכר.

עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים

מסדרים את התפוזים בתבנית
ומעבירים את הבלילה לתבנית
עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים

מכניסים לתנור ואחרי האפייה,
הופכים את העוגה ומורחים את פרוסות התפוזים
בסירופ סוכר מה שנותר בסיר הבישול.
תראו כמה שהיא מהממת ביופיה.
היא כל כך רכה ועסיסית,
היא באמת אחת העוגות המושלמות.
עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכריםעוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו7 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים מתכונים נוספים לעוגות בחושות?
תמצאו כאן – מתכונים לעוגות בחושות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים

עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים


עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים

סוויט דולי
עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים, עוגת פרווה נהדרת
Prep Time 50 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour 30 minutes
Course עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 11/2 תפוזים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 1 מקל וניל – אם אין 2 שקיות אבקת סוכר

לעוגה

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
  • אבקת סוכר – לקישוט העוגה מעל – לא חייבים

Instructions
 

  • יוצקים לסיר מים סוכר ומקל וניל ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס.
  • פורסים תפוז לפרוסות דקות ומכניסים לבלילה.
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה את פרוסות התפוז,
    יש להיזהר שהמים לא יגמרו והתפוזים ישרפו.
    אחרי כחצי שעה, מכבים את האש ומניחים בצד.
  • מכינים את העוגה.
  • שמים בקערה ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים הכל ביחד.
  • מוסיפים את השמן ומערבבים
  • מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים.
  • מעבירים לשתי תבניות אינגלישקייק או תבנית 24 עגולה בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגות ואופים כחצי שעה עד ארבעים דקות.
  • מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה. אחרי כשעה הופכים את העוגה על תבנית הגשה, ואת שאריות הסירופ מהסיר מורחים על התפוזים.
  • עוגה ממש מושלמת.
Keyword עוגות

סוויט טיפ:
אפשר להכין בשתי תבניות אינגלישקייק או תבנית 24
כל המידות הן בכוס בינלאומית
אפשר להכין במיקסר הכי קל עם קערה ומטרפה או מזלג

מה צריך בשביל עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים?

לתפוזים מסוכרים:
תפוז וחצי
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מקל וניל – אם אין 2 שקיות אבקת סוכר

לעוגה

3 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
2 כוסות קמח תופס או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר – לקישוט העוגה מעל – לא חייבים

איך מכינים עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים?

יוצקים לסיר מים סוכר ומקל וניל ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס.
פורסים תפוז לפרוסות דקות ומכניסים לבלילה.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה את פרוסות התפוז,
יש להיזהר שהמים לא יגמרו והתפוזים ישרפו.
אחרי כחצי שעה, מכבים את האש ומניחים בצד.
מכינים את העוגה.

שמים בקערה ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מעבירים לשתי תבניות אינגלישקייק או תבנית 24 עגולה
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגות ואופים כחצי שעה עד ארבעים דקות.
מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה.
אחרי כשעה הופכים את העוגה על תבנית הגשה,
ואת שאריות הסירופ מהסיר מורחים על התפוזים.
עוגה ממש מושלמת.
שבת שלום!

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים