מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
ברד פודינג עוגת גבינה ותותים

נשארה חלה מהקידוש? בואו נכין ברד פודינג עם גבינה ותותים מעדן הורס!

שתף
הדפסה
ברד פודינג עוגת גבינה ותותים
מה צריך

חלה בינונית קטנה
4 ביצים
חצי כוס סוכר
כוס וחצי חלב
1 שמנת מתוקה – 250 מ'ל
250 גרם גבינה לבנה 5%
כ-6 תותים
אבקת סוכר לפיזור מעל

מה צריך

חלה בינונית קטנה
4 ביצים
חצי כוס סוכר
כוס וחצי חלב
1 שמנת מתוקה – 250 מ'ל
250 גרם גבינה לבנה 5%
כ-6 תותים
אבקת סוכר לפיזור מעל

ברד פודינג עוגת גבינה ותותים

ברד פודינג עוגת גבינה ותותים הוא בעצם לחם פודינג.
Bread Pudding הוא קינוח אנגלי הורס בטעמו שעשה עלייה לארץ
ואני משתמשת בשאריות החלה.
נשארה לכם חלה מהקידוש? יופי, בוא נשתמש בה ונכין ממנה מאפה הורס.
הכי מצחיק שבפעם הקודמת ששאלתי
נשארה לכם חלה משבת? שריקה אלבגלי כתבה לי,
איזה נשארה! אנחנו קונים במיוחד חלה נוספת.
אז כן, הברד פודינג הזה הוא באמת טעים.

הפעם הוספתי לתערובת גבינה ופיזרתי מעל תותים
וככה יש לנו ברד פודינג בטעם עוגת גבינה ותותים.

הנה סרטון שתוכלו לראות איך הכנתי

 

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו6 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

אז איך מכינים?
מכינים תערובת של ביצים, שמנת מתוקה, חלב וגבינה
ומערבבים הכל ביחד.
מפוררים פנימה את החלה ומעבירים לתבנית למקרר ל3-4 שעות.
מוציאים מהמקרר, מפזרים תותים ולתנור.
שלא תגידו שלא הזהרתי, כשהתבנית יוצאת מהתנור – מאמא מיה!!
כשזה חם זה למות, כשזה קר זה הורס,
בואו תכינו ברד פודינג בטעם עוגת גבינה.

 

אתם עוקבים אחרי באינסטוש?
באינסטגרם הוספתי סרטונים קצרים שתראו איך הכנתי
הכל כאן – ברד פודינג עוגת גבינה

ברד פודינג עוגת גבינה ותותים

התבנית לפני שנכנסה לאפייה בתנור

הכנתי עוד ברד פודינג בטעמים אחרים בבקשה

מתכון ללחם פודינג עם תפוחים

לחם פודינג עם שוקולד

מתכון לפרנץ' טוסט אפוי מאפה הורס!

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

ברד פודינג עוגת גבינה ותותים

ברד פודינג עוגת גבינה ותותים

מה צריך לברד פודינג עוגת גבינה ותותים?

חלה בינונית קטנה
4 ביצים
חצי כוס סוכר
כוס וחצי חלב
1 שמנת מתוקה – 250 מ'ל
250 גרם גבינה לבנה 5%
כ-6 תותים
אבקת סוכר לפיזור מעל

איך מכינים ברד פודינג עוגת גבינה ותותים?

שמים ביצים וסוכר בקערה ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים שמנת מתוקה, חלב גבינה ומערבבים.
מפוררים את החלה מכניסים לתערובת ומערבבים.
משמנים תבנית אפייה, מעבירים את הבלילה לתבנית
ומכניסים למקרר לפחות ל – 3-4 שעות שהלחם יספוג את הטעמים.
מוציאים מהמקרר, מערבבים שוב הכל ביחד.
חותכים פרוסות תותים ומפזרים מעל הבלילה.
מפזרים מעט סוכר על התותים.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
ואופים כחמישים דקות.
זה הורס כשזה חם, זה מדהים כשזה קר,
אל תגידו שלא אמרתי!
שתהייה שבת משובחת אהובות ואהובים!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?