טופו עם פטריות ברוטב אסייתי הכנתי לפי בקשה של כלתי למתכון עם טופו.
מודה, לא נוהגת לעבוד עם טופו, לפני שנים הכנתי עם הבת שלי קציצות טופו עם ירקות הכנתי גם פשטידת עלי מנגולד צמחונית, אבל טופו הוא לא משהו שאני משתמשת תדיר.
באתי לעשות בייביסיטר לנסיכה המהממת ואם אתם איתי באינסטגרם בטח ראיתם את היום כיף שהיה לי שם.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
בכל מקרה, הכנתי לדנה טופו עם פטריות ברוטב אסייתי ותוכלו לראות את הסרטון כאן
קל מאד להכין את הטופו עם הפטריות, מכינים הכל במחבת אחד, מטגנים קודם את הפטריות, על אותו מחבת הוספתי את הטופו כדי שיספוג את הטעמים ובסוף מערבבים הכל ביחד.
הכנתי לחוד בורגול על מנת לערבב בסוף את הבורגול עם התבשיל, אולם לבן שלי הגשתי את התבשיל עם אורז לבן. אתם יכולים להוסיף ליד אורז או נודלס או אפילו בורגול, מה שאתם אוהבים.
מחפשים עוד מתכונים לארוחות בסיר אחד?
בבקשה רק ללחוץ כאן – מתכונים לארוחות בסיר אחד
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו27 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
טופו עם פטריות ברוטב אסייתי
מה צריך לטופו עם פטריות ברוטב אסייתי?
1 בצל חתוך לקוביות
4 כפות שמן זית
1 קופסת פטריות טריות – שמפניון
2 כפיות שום טחון
300 גרם טופו – חבילת טופו שקונים במרכולים
פלפל שחור גרוס
כפית צ'ילי חריף
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
איך מכינים הטופו עם הפטריות ברוטב אסייתי?
יוצקים שמן למחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש עד עשר דקות
פורסים את הפטריות לפרוסות ומעבירים למחבת ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
מוסיפים לפטריות ולבצל פלפל שחור גרוס ואת הצי'לי החריף, מערבבים ומטגנים עוד מספר דקות.
מעבירים את הפטריות והבצל לצלוחית.
חותכים את הטופו לקוביות ואת המחבת לא שוטפים, שהטעמים ישארו בו, מוסיפים כף שמן
מוסיפים את הטופו למחבת ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים למחבת עם הטופו את רוטב הסויה, רוטב צ'ילי חריף ומערבבים הכל ביחד
כדי שהטופו יספוג את הטעמים מטגנים מספר דקות עד שהטופן שינה צבעו.
מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים הכל ביחד עוד מספר דקות.
מגישים עם אורז, נודלס או אפילו עם בורגול מה שאתם אוהבים.
בתיאבון!