מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
מוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים

מוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים,מתכון למוקפץ אסייתי, ארוחה שלמה בעשרים דקות

שתף
הדפסה
מוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים
מה צריך

350 גרם בשר סינטה
4 כפות שמן שומשום
1 חציל
רבע כוס סויה
2-3 כפות קארי ירוק
200 גרם אטריות אורז
שמן לטיגון האטריות

מה צריך

350 גרם בשר סינטה
4 כפות שמן שומשום
1 חציל
רבע כוס סויה
2-3 כפות קארי ירוק
200 גרם אטריות אורז
שמן לטיגון האטריות

מוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים

מוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים היא מנה פיקנטית ואף חרפרפה מה שנקרא.

הכנתי ארוחה סינית עם כמה מנות, היה  חזה עוף בחמאת בוטנים ואטריות מוקפצות, שכבר אכלתם והיא מנה טעימה אולם לא חריפה.
כמובן שלאלה שאוהבים חריף הכנו את המוקפץ בקר עם קארי ירוק, מנה שהיא מה שנקרא פיקנטית חרפרפה.

המוקפץ בקר הוכן מבשר סינטה, שמקפיצים אותו על פלנצ'ה כמה דקות והוא מוכן.

כדי שיהיה לכם איפה להכין את הבשר הכנתי לכם מבצע מיוחד של פלנצ'ה עם מכסה מזכוכית,
כדי שהמטבח לא יתלכלך מהנתזים.
בבקשה  תלחצו כאן –
פלטת גריל עגולה עם מכסה זכוכית 30 ס"מ

פלטת גריל עגולה עם מכסה זכוכית 30 ס"מ שיש שחור מבית FOOD APPEAL

כשאתם מכינים את הבשר, תחתכו את הסינטה לרצועות קטנות ודקות, ככה הבשר לא דורש טיגון ובישול ארוך.

באותה ארוחה, לצמחונים בלי בשר הכנתי בורגול עם ירקות בסגנון אסייתי

שבאינסטגרם שלי כבר קיבלתי תמונה מהממת של המנה
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

מניחים את המנה על אטריות אורז
ויש לכם מנה כמו במסעדות!

מוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים

את כל המתנות

וכל המבצעים תמצאו  כאן רק ללחוץ –
סוויט דולי בדיל היומי

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן49 – מתכונים לווטצ'אפ

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים לבשר תמצאו כאן

מתכונים לבשר ועוף

מוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים

מוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים

 

מה צריך למוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים?

350 גרם בשר סינטה
4 כפות שמן שומשום
1 חציל
רבע כוס סויה
2-3 כפות קארי ירוק
200 גרם אטריות אורז
שמן לטיגון האטריות

איך מכינים למוקפץ בקר עם אטריות אורז וחצילים?

חותכים את החציל לפרוסות, חותכים  לריבועים קטנים, שמים בתבנית אפייה משומנת ואופים כחצי שעה עד שהחצילים מוכנים.

להכנת האטריות
יוצקים לסיר שמן ומחכים שיתחמם.
איך יודעים שהשמן רותח? מכניסים ידית מעץ לשמן ואם יש בועות מסביב, סימן שהשמן חם.
זורקים פנימה חופן מהאטריות – בום מתנפחות, מוציאים מהסיר ומעבירים לקערה עם נייר סופג.
ככה מטגנים את כל כמות האטריות שאנחנו רוצים.

להכנת הבשר
חותכם רצועות דקות וקטנות של הסינטה.
יוצקים שמן שומשום למחבת, מחממים, מקפיצים כמה דקות עד שהבשר נצרב.
מוסיפים רוטב סויה ומערבבים, מוסיפים את רוטב קארי ומערבבים.
מוסיפים את קוביות החצילים, מערבבים הכל ביחד, מקפיצים עוד דקה או שתיים לספיגת הטעמים וזהו.

להגשה – שמים בקערה את אטריות האורז ומניחים מעל את הבשר ומגישים.
בתיאבון!!

 

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?