בורגול עם ירקות בסגנון אסייתי, תבשיל נהדר שמכינים בסיר אחד. תבשיל צמחוני/טבעוני נהדר וטעים עם המון ירקות ובורגול.
השבוע התקשרה אלי הילדה וכשהרמתי שאלה "תגידי את שמה עגבניות בבורגול?"
לא הבנתי על מה היא מדברת ולאחר בירור קצר, מסתבר שהיא חיפשה בגוגל מתכון לבורגול עם ירקות ונפלה על המתכון של אמא שלה.
היא רצתה להכין שולבטה. שלחתי אותה למתכון באתר שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות, כי יש גם סרטון מעולה לאיך מכינים שולבטה. היא כמובן הכינה שלחה תמונה וגם התינוק בן השבעה חודשים אכל מהשולבטה ונהנה מאד.
בואו תראו איך הכנתי באינסטגרם שלי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אצלנו בכלל אוהבים בורגול וכל פעם אני מנסה את הבורגול עם ירקות שונים ובטעמים שונים, והפעם החלטתי ללכת על סגנון אסייתי.
תבשיל קל שמכינים בסיר אחד, כל פעם מקפיצים ירקות בסיר, בסוף מוסיפים את הבורגול ומערבבים הכל ביחד.
כמו שאתם יכולים לראות בתמונה, הקפצתי מגוון של ירקות ובסוף הוספתי את הבורגול.
עוד מתכונים עם בורגול תמצאו כאן
בורגול מתכונים למאכלים מנצחים
—————————————————————
מבצע חדש!
למחבתות וסירים בואו תראו
רק ללחוץ – סוויט דולי בדיל היומי
——————————————————————————
יצא יופי של תבשיל.
בנוסף לתבלינים האסייתים, פיזרתי מעל בוטנים גרוסים מה שנתן לו טעם נוסף ונהדר.
הוא קל להכנה כי אתם יכולים איזה ירקות שאתם רוצים להוסיף לתבשיל.
שיהיה לכם בתיאבון אהובות ואהובים!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו12 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בורגול עם ירקות בסגנון אסייתי
מה צריך בשביל בורגול עם ירקות בסגנון אסייתי?
1 בצל חתוך לריבועים
4 כפות שמן
1 כוס קישואים חתוכים לריבועים
1 כוס גזר גפרורים או קוביות
1 כוס קוביות חצילים
1 כוס פטריות טריות
1 כוס פרחי כרובית
כוס בורגול עבה לאחר ההכנה
5 כפות טריאקי
3 כפות סויה
2 כפות רוטב חמוץ-מתוק
חצי כוס בוטנים גרוסים
בורגול עם ירקות בסגנון אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 1 בצל יבש
- 4 כפות שמן
- 1 כוס קוביות קישואים
- 1 כוס גזר גפרורים או קוביות
- 1 כוס חצילים
- 1 כוס פטריות טריות
- 1 כוס פרחי כרובית
- 1 כוס בורגול עבה לאחר הכנה
- 5 כפות טריאקי
- חצי כוס סויה
- חצי כוס רוטב חמוץ מתוק
- חצי כוס בוטנים גרוסים
Instructions
- לוקחים בורגול ושמים בקערה, יוצקים מים חמים על הבורגול ומניחים בצד עד שבורגול תופח.
- יוצקים לסיר שמן מוסיפים קוביות בצל ומתחילים לטגן את הבצל.
- מאדים כחמש דקות, לא חייבים גוון חום אפשר זהוב בהיר.
- מתחילים להוסיף את הירקות אחד אחרי השני לתוך הסיר.
- מטגנים את הפטריות כחמש דקות, מזיזים לצד, מוסיפים את החצילים
- מטגנים את החצילים כמה דקות, עוברים לקישואים
- אחרי שמטגנים את הקישואים, מטגנים קלות את הכרובית
- את הגזר מקפיצים ממש שניות
- מסננים את המים מהבורגול לאחר שתפח ומוסיפים את הבורגול לסיר עם הירקות
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים הכל ביחד
- מבשלים את התבשיל כחמש עד שבע דקות עד שכל הטעמים מתערבבים
- מכבים את האש, מעבירים לצלחת ונהנים מכל ביס!