עוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים

עוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים

שתף
הדפסה
עוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים
מה צריך

2 שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסה חלב מרוכז
1 כוס קוביות מנגו
1 כוס דובדבנים קפואים
1 כוס אוכמניות קפואות

 

סוויט טיפ

לגירסת פרווה
במקום שמנת מתוקה יש להשתמש בשמנת צמחית
במקום חלב מרוכז שמים 2 כף סוכר

מה צריך

2 שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסה חלב מרוכז
1 כוס קוביות מנגו
1 כוס דובדבנים קפואים
1 כוס אוכמניות קפואות

 

סוויט טיפ

לגירסת פרווה
במקום שמנת מתוקה יש להשתמש בשמנת צמחית
במקום חלב מרוכז שמים 2 כף סוכר

עוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים

עוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים זו עוגת גלידה פירות נהדרת.
ארבע שכבות של גלידה בטעמי פירות אחת על גבי השנייה.
הכל התחיל כשהנכד שלי הגיע ורצה להכין גלידה. בפעם הקודמת הכנו ביחד קרטיב בננה ופירות והפעם החלטתי שאנחנו עולים מדרגה ביכולות הבישול המשותף שלנו.
"אדם, אנחנו נכין גלידה עם פירות מה אתה אומר?"
"רעיון מצויין מוּרמוּר" ואם אתם עוד לא יודעים קוראים לי מוּרמוּר שזה סבתא בשבדית.

היה לי מנגו טרי ובמקפיא היו שקיות של פירות קפואים, אני החלטתי לשחק עם הטעמים.
קודם כל מכינים קערה עם שמנת מתוקה שמקציפים עם חלב מרוכז ויש לנו בסיס.

יואו איזה בלגן היה אחרכך במטבח.ADONAY! הוא רצה לטעום כמובן כל אחד מהטעמים, רץ מהמטבח לסלון וכל פעם מספר לאמא שלו על הטעמים החדשים שאנחנו מכינים, הילד היה באטרף מושלם. היתה בהחלט חוויה.

אז נכון היה בלגן, אבל אם תכינו לבד בטוח שיהיה אצלכם יותר מסודר.

בעיקרון, מחלקים את הבלילה לקעריות, מוסיפים לכל קערית רסק פירות ומערבבים ביחד. יוצקים כל קערית לתבנית אינגלישקייק, שכבה דקה וככה מקפיאים. ככה נוצרות לנו השכבות. אחרי זה נדביק אותם אחת לשנייה.

בואו לעקוב אחרי באינסטגרם  –
האינסטגרם של סוויטדולי 

 

עוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים

 

עוד מתכונים לקרטיבים וארטיקים כאן
מתכונים לגלידות

רוצים לקבל מתכונים  כל יום לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו48 כאן  מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים

עוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים

 

 

 

מה צריך לעוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים?

2 שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסה חלב מרוכז
1 כוס קוביות מנגו
1 כוס דובדבנים קפואים
1 כוס אוכמניות קפואות

 

איך מכינים את העוגת גלידה שכבות מנגו ודובדבנים?

שמים בקערת מיקסר שמנת מתוקה עם חלב מרוכז ומקציפים לתערובת אחידה.
מחלקים את הבלילה לארבע או חמש קעריות קטנות, כמה שאתם מעדיפים.
אני שיחקתי עם שלושה טעמים. טחנתי מנגו עם קוביות קרח, טחנתי דובדבנים קפואים, וגם כוס אחת של אוכמניות סגולות.
מוסיפים את הפירות הקפואים לכל קערית עם קצפת. רסק מנגו לקערית, רסק דובדבנים קפואים לקערית, רסק אוכמניות לקערית.
קערית אחת של קצפת תשאירו בלי כלום שומרים אותה בסוף היא תהייה "הדבק" של כל השכבות.

מביאים למשטח העבודה ארבע או חמש תבניות אינגלישקייק חד פעמיות.
בכל קערית עם פירות יוצקים לתבנית אינגלישקייק שמים ניילון על הבלילה ומקפיאים.
יש לנו ארבע או חמש תבניות עם שכבה דקה של פירות.
ככה מכינים את כל תבניות האינגלישקייק עם הפירות הקפואים.
שמים ניילון על השכבה העליונה שלא יספגו ריחות מהפריזר, ושמים תבנית אחת בתוך השניה לחסוך במקום.
מקפיאים לפחות לחמש שעות עד שכל התבניות קופאות. מוציאים מהפריזר ומוציאים את שכבות הגלידה מהתבניות החד פעמיות.
זוכרים ששמרנו קערית אחת במקרר? יופי.
לוקחים שוב תבנית אינגלישקייק ושמים בתוכה שכבת גלידת מנגו
מורחים קצת מהקצפת ועליה מניחים שכבת גלידת דובדבנים קפואים,
שוב מורחים שכת קצפת דקה ושוב שכבת מנגו
וככה מניחים את כל השכבות אחת על גבי השנייה.
מכניסים למקפיא לשעה נוספת וכשהאורחים מגיעים, מוציאים, מקשטים במנגו, דובדבנים או אוכמניות ומגישים.
זה כל כך טעים!

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים