עוגיות תמרים פרווה מגולגלות הן העוגיות הכי מושלמות והכי אהובות. עוגיות תמרים זה עוגיות נוסטלגיות וטעימות שכולם אוהבים.
השבוע הילדה ביקשה שאכין עוגיות עם תמרים. בפעם הקודמת שפירסמתי מתכון למעמולים של סבתא גלילה, צירפתי סיפור אמיתי ומרגש ממש בלתי יאמן.
עוגיות מעמולים של סבתא גלילה הן באמת מיוחדות במינן אבל אני חיפשתי מתכון שהוא יותר קל הכנה.
אז הכנתי לכם עוגיות תמרים פרווה, בצק שמכינים בקערה אחת ויש לכם עוגיות חלום. אני כל כך אוהבת להכין את העוגיות האלה!
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי את העוגיות
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
את העוגיות הכנתי עם נטורינה,
תחליף לחמאה על בסיס צמחי
נהדרת לעוגיות ולמתכוני פרווה ולטבעונים.
טריק נהדר שמוסיף טעם לעוגיות.
אחרי שאתם מורחים את ממרח התמרים על הבצק
תפזרו סוכר וניל על ממרח התמרים
ואחרי זה תגלגלו לרולדה ארוכה
הכנתי את העוגיות האלה כל כך הרבה פעמים.
יש פעמים שאני מכינה רק עם ממרח תמרים
אבל אתם בהחלט יכולים להוסיף גם אגוזים קצוצים
זה בהחלט מוסיף לעוגיות.
אחרי שהכנתי את העוגיות וגלגלתי לרולדות,
חתכתי לפרוסות ושמתי בתבנית אפייה ולתנור
אני מעדיפה לחתוך את העוגיות לפני האפייה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 59 – מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
מחפשים איפה לאחסן את העוגיות?
בבקשה – הקופסאות האהובות עליכם חזרו למלאי.
אחרי שהן יוצאות מהתנור, תפזרו עליהן אבקת סוכר.
הן יוצאות פשוט חלומיות.
פריכות מלאות בטעם.
אתם כל כך תהנו מהם
שלא תפסיקו להכין אותן.
רוצים לראות איך אני מכינה את כל המתכונים?
כל סרטוני האוכל במקום אחד
רק ללחוץ כאן – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים להנות ממבחר של סלטים?
הספר הדיגיטלי שלי מחכה לכם כאן
סלטים – הספר הדיגיטלי
עוד המון מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגיות תמרים פרווה מגולגלות
עוגיות תמרים פרווה מגולגלות
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 200 גרם נטורינה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ביצה
- שליש כוס מים
לציפוי
- 1 קופסה ממרח תמרים
- 1 שקית סוכר וניל
- אבקת סוכר לפיזור מעל
Instructions
- שמים בקערת מיקסר את כל המצרכים
- עם וו לישה מערבלים לקבלת בצק אחיד
- מוציאים מקערת המיקסר לשים לבצק אחיד
- מעבירים למקרר לחצי שעה
- אחרי חצי שעה, מקמחים משטח עבודה ומוציאים את הבצק
- לשים לרולדה ארוכה ומחלקים את הבצק לארבעה חלקים
- מרדדים כל כדור לבצק דק
- מורחים ממרח תמרים
- מפזרים על ממרח התמרים סוכר וניל
- מגלגלים לרולדה ארוכה, חותכים פרוסות מהרולדה
- מעבירים את העוגיות לתבנית אפייה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
- אופים כחצי שעה עד שהעוגיות משחימות
- מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ולא חייבים להתאפק
- טועמים ונהנים מכל ביס.