עוגת גבינה אפויה וקרם פיסטוק הכנתי אחרי שבפסח הכנתי עוגת קוקוס וקרם פיסטוק ללא גלוטן וקרם הפיסטוק היה פשוט חלום ונורא אהבו אותו.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
אחותי היתה סקפטית, קרם פיסטוק אולי לא יתאים?
אבל אחרי הביס הראשון שטעמה, אמרה לי הקרם מושלם!
עוגת הגבינה היא עוגה קלה להכנה, עוגה של חצי קילו גבינה שמערבבים בקערה אחת.
לא צריך להפריד חלבונים, שמים הכל בקערה ומערבבים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו17 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
ככה נראית העוגה מבפנים
נכון, זו תמונה של שולחן מבולגן עם עוגה חתוכה
אבל רציתי שתראו איזה יופי היא נראתה מבפנים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
התבנית הנהדרת שתמיד כיף לעבוד איתה
שהכנתי איתה גם עוגת גבינה תראו איזה יופי
עוגת גבינה אפויה עננים
עוד מתכונים לעוגות גבינה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות גבינה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לקרם הפיסטוק השתמשתי במחית פיסטוק שקונים בכל חנויות האפייה.
אני לא הוספתי סוכר לקצפת כי הקרם פיסטוק כבר ממותק
אחרי שמקציפים את הקצפת
מוסיפים את קרם הפיסטוק.
אם אתם רוצים להכין קרם פיסטוק לבד
יש לטחון פיסטוקים לא קלויים במעבד מזון
למחית אחידה שיהיו ממש מחית ולא פירורים
תוסיפו מעט שמן מערבבים ויש לכם מחית פיסטוק.
עוגה מיוחדת במינה!
עוגת גבינה אפויה וקרם פיסטוק

עוגת גבינה אפויה וקרם פיסטוק
סוויט דוליIngredients
תחתית
- 250 גרם ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה
עוגת גבינה
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 200 גרם שמנת חמוצה - 1 גביע
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס קורנפלור
ציפוי
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 2 כפות מחית פיסטוק
Instructions
- מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון או עם פטיש שניצלים
- ממיסים את החמאה, מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה ביחד.
- משמנים את תבנית האפייה ומפזרים את פירורי הביסקוויטים
- מהדקים את הביסקוויטים לתבנית וגם לצדדים לשכבה אחידה
- שמים את התבנית במקרר
- בקערת מיקסר שמים את הביצים עם הסוכר,סוכר וניל ומקציפים לקצף יציב.
- כשהקצף תפוח מוסיפים את הגבינה, שמנת חמוצה ומערבבים.
- מוסיפים את אינסטנט פודינג וקורנפלור ומערבבים
- יוצקים את הבלילה על שכבת הביסקוויטים
- לתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כארבעים דקות
- כשהשכבה באמצע רוטטת אפשר להוציא את העוגה, מצננים
- מעבירים למקרר לכמה שעות לקירור
- קרם פיסטוק
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה מוציאים שתי כפות כדי שיהיה צבע שונה לציפוי
- ולשאר הקצפת מוסיפים את מחית הפיסטוקים ומערבבים הכל ביחד
- כשהעוגה קרה מקשטים עם שכבת קצפת פיסטוק וקצפת לבנה ושוב לקירור עד ההגשה
- אתם תהנו כל כך!