עוגת גבינה פירורים ועוגיות טחינה היא עוגה מיוחדת במינה.
עוגת גבינה קרה שפירורי העוגה הן עוגיות הטחינה.
הרי עוגיות טחינה הן להיט ואני החלטתי לקראת החג לשלב בין העוגיות לעוגה ויצאה עוגה פשוט נפלאה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי את עוגת הגבינה עם פירורי עוגיות הטחינה של טחינה ירושלים,
בפורים הכנתי אוזני המן עם טחינה והן היו להיט.
מאז התאהבנו בטחינה ירושלים, כי כמו שאומרת הפרסומת שלהם, טחינה ירושלים, למי שמבין בטחינה וזה פשוט נכון.
ולא רק אני אומרת, הטחינה זכתה זכתה במקום הראשון במבחן השפים של קשת 12.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו80 כאן- מתכונים לווטצא'פ
בואו תראו איך הכנתי את העוגה
ראשית, הכנתי את הבצק לעוגה ולעוגיות
חמישה מצרכים ויש לכם בצק גם לבסיס וגם לעוגיות טחינה
חילקתי את הבצק לשני חלקים
חלק אפיתי שיהיה בסיס לעוגה
וחלק הכנתי עוגיות טחינה שיקשטו את העוגה
אופים בתנור את שתי התבניות
מכינים מלית לעוגת גבינה קרה גם בקערה אחת
ויוצקים על תחתית עוגיות הטחינה
מעל עם הידיים מרסקים את העוגיות
שיהיו פירורי עוגיות טחינה
עוד מתכונים לעוגות גבינה כאן
מתכונים לעוגות גבינה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אחת המושלמות!
מהכמות הכללית של הבצק
אחרי שתכינו את בסיס העוגיות
יהיו לכם עוד כ -20 עוגיות
ממליצה לכם להכין את העוגיות יותר קטנות
יהיו לכם יותר עוגיות.
סט אפייה 5 חלקים
תבנית אינגליש, תבנית קפיצית, תבנית פאי מטרפה ולקקן
ומשלוח חינם!
תזמינו היום תקבלו עד שבועות!
עוד מתכונים לשבועות כאן
מתכונים לשבועות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת גבינה פירורים עוגיות טחינה

עוגת גבינה פירורים ועוגיות טחינה
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם חמאה
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 כוס טחינה
- חצי כוס סוכר
- 3 כוסות קמח תופח
לשכבת הגבינה
- 250 גרם גבינת שמנת
- 250 גרם גבינה 5%
- 500 גרם שמנת מתוקה
- 1 כוס סוכר
Instructions
- ראשית נכין את הבצק לתחתית ולעוגיות הטחינה
- שמים בקערה את החמאה,סוכר,סוכר וניל וטחינה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לעיסה אחידה
- העיסה רכה וזה בסדר
- מחלקים את העיסה לשני חלקים
- מצפים תבנית בנייר אפייה ומורחים מחצית מהכמות על תבנית האפייה
- מהחצי השני מכינים עוגיות
- עם ידיים רטובות מכינים עוגיות קטנות ומניחים אחת אחרי השניה על תבנית אפייה
- לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות - טורבו
- מכניסים את שתי התבניות ביחד לאפייה של כ15-20 דקות תלוי בחום התנור שלכם
- מוציאים ומקררים את התבנית ואת העוגיות
- מכינים את המלית לגבינה
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם כוס סוכר לקצפת יציבה
- כשהקצפת יציבה, מוסיפים את הגבינות ומערבבים הכל ביחד
- יוצקים את בלילת הגבינות על תחתית העוגה שהתקררה כמובן
- מעל מפוררים עוגיות טחינה בערך כ5-6 עוגיות אם אתם אוהבים יותר, לכו על זה
- מכניסים את העוגה להקפאה של ארבע שעות
- מוציאים את העוגה אחרי ההקפאה והיא נהדרת
- בוזקים אבקת סוכר על העוגיות ומקשטים את העוגה עם עוגיות טחינה
- אתם תהנו כל כך!