פרגיות ברוטב סודי עם בוטנים, היא מנה שהוכנה במצמוץ של שנייה.
מודה, ההברקה היתה של האיש שעמד ליד המחבת והקפיץ את הפרגיות. הכל מתחיל הרי בזה שאנחנו רוצים להפתיע את הילדים עם מתכונים חדשים וטעימים.
כדי שתראו כמה קל להכין את המנה הכנתי לכם סרטון
אתם כבר מכירים אותי שאני לא עושה עניין מאוכל ובטח בקיץ כשלמי יש כוח לעמוד ליד הכיריים ולהזיע. אין כמו פרגיות להכין בקיץ.
עמד האיש והקפיץ פרגיות ואני הכנתי קערה עם שמן זית, פלפל, שמתי שום, ג'ינג'ר טחון ועמדתי להביא רטבים אסייתים כשאמר האיש, חכי, אני יוסיף תבלין.
"איזה תבלין?"
"תבלין עוף"
"נראה לך?? זה יעבוד??"
תשמעו – עבד אש!
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי שלב אחרי שלב
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
עוד מתכונים לאורז סיני ואסייתי תמצאו כאן
30 מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
הטריק של ההכנה, תנו לרוטב להתבשל לאט לאט עם הפרגיות
כדי שיצטמצם והפרגיות יקבלו את הצבע הנהדר של הרוטב
עשרים דקות עם המחבת על האש
ויש לכם ארוחת צהריים נהדרת!
כשהמנה יורדת מהאש ומעבירים לצלחת הגשה,
תוסיפו בוטנים גרוסים מעל זה יתן לה טעם נהדר!
תוסיפו אורז ליד ואתם מסודרים.
ליד הבשר צריך אורז – ואם אתם בעניין של אורז בבקשה –
מתכונים לאורז
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 44 – מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
הרוסטר שיתאים לכם בול להכנת התבשיל!
והמחיר כולל משלוח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
יש לי עוד המון מתכונים טעימים עם פרגיות והכל כאן
מתכונים טעימים עם פרגיות
פרגיות ברוטב סודי עם בוטנים
פרגיות ברוטב סודי עם בוטנים
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם פרגיות
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית ג'ינג'ר טחון
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 כפות בוטנים גרוסים
Instructions
- יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומתחילים לאדות את הבצל
- מאדים את הבצל ואחרי כעשר דקות, מוסיפים את קוביות הפרגיות
- בינתיים מכינים בקערית קטנה את כל חומרי הרוטב
- שמים את השמן זית עם כל התבלינים ומערבבים לבלילה אחידה
- כשהפרגיות משנות את צבען מוסיפים את הרוטב ומערבבים הכל ביחד
- מנמיכים את האש ונותנים לרוטב להצטמצם ולפרגיות לשנות את צבען
- מבשלים את הפרגיות עם הרוטב עוד כשבע דקות
- כשהרוטב והפרגיות מקבלים את הצבע היפה שלהם מכבים את האש
- מעבירים את הפרגיות לצלחת הגשה מפזרים מעל בוטנים גרוסים ויש לכם יופי של ארוחה. בתיאבון!