פרגיות עם אננס ובוטנים במחבת, מנה שמתאימה לנו לארוחה בקיץ החם הזה. עשרים דקות ויש לכם ארוחה מוכנה מוקפצת על מחבת בטעמים אסייתיים נהדרים.
הרעיון להכין פרגיות עם אננס הגיע אחרי שהילדים דיברו על תוספות לפיצה שהם אוהבים ומישהו אמר שהוא אוהב פיצה עם אננס. פיצה עם אננס?? כן כן זה מה שהוא אוהב.
טוב, אס פיצה עם אננס לא הכנתי אבל החלטתי לשלב במתכון פרגיות גם אננס וגם בוטנים קלויים שהמתוק יתערבב עם המלוח.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי שלב אחרי שלב
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
עוד מתכונים לאורז סיני ואסייתי תמצאו כאן
30 מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
עשרים דקות והמנה שלכם מוכנה.
מקפיצים פרגיות על המחבת
מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים
והופ יש לנו מנה נהדרת,
את האננס תשימו בזמן הבישול
כדי שכל הטעמים יתערבבו
והאננס גם יקבל טעמים מלוחים,
את הבוטנים תוסיפו ממש לפני ההגשה
כדי שהם לא יתרככו יותר מדי.
ליד הבשר צריך אורז – ואם אתם בעניין של אורז בבקשה –
מתכונים לאורז
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 16 – מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
ראש השנה מתקרב וזה הזמן להתחיל לחשוב על מתנות
והרוסטר הזה מושלם.
המחיר כולל משלוח
רוצים לדעת איך להכין רוטב חמוץ מתוק
רוטב חמוץ מתוק שמכינים בבית
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
יש לי עוד המון מתכונים טעימים עם פרגיות והכל כאן
מתכונים טעימים עם פרגיות
אני ממליצה להוסיף בוטנים מלוחים קלויים
הם מוסיפים המון למנה
קניתי את השקית בסופר
וזה מאד הוסיף למנה.
פרגיות עם אננס ובוטנים במחבת
פרגיות עם אננס ובוטנים במחבת
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם פרגיות
- 4 כפות שמן שומשום
- 2 שיני שום כתושות
- חצי כוס רוטב סויה
- רבע כוס רוטב טריאקי
- רבע כוס רוטב חמוץ מתוק
- חצי כוס כוסברה קצוצה
- 1 כוס קוביות אננס
- 1 כוס בוטנים קלויים מלוחים
Instructions
- יוצקים שמן למחבת מוסיפים את השום הכתוש ומחממים את השמן
- חותכים את הפרגיות לקוביות וכשהשמן חם מוסיפים את הפרגיות
- מקפיצים את הפרגיות ומערבבים הכל ביחד כמה דקות עד שהפרגיות משנות צבע
- מוסיפים את כל הרטבים, מנמיכים את האש ומבשלים הכל ביחד עוד כחמש דקות
- מוסיפים את הכוסברה והאננס ומערבבים הכל ביחד
- נותנים לתבשיל עוד כחמש דקות ומכבים את האש
- לפני ההגשה מפזרים בוטנים קלויים מערבבים ומגישים
- מנה נהדרת וטעימה, שיהיה לכם בתיאבון!
