סופגניות ללא גלוטן בעשר דקות הן סופגניות בטעם עננים., בגלל הרכות של הבצק.
לא צריך שום קמח מיוחד או קמח נטול גלוטן, לא צריך שמרים, מכינים סופגניות עם יוגורט ושקדים טחונים ויש לכם יופי של סופגניות.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הסופגניות שלנו הן כמו סופגניות יוגורט ללא סוכר – רק שהפעם במקום יוגורט השתמשתי בשמנת חמוצה. במקום הקמח השתמשתי בשקדים טחונים. מה פירוש? היו לי שקדים בבית וטחנתי במעבד מזון עד דק, עד שהיתה לי אבקה של שקדים טחונים.
ערכתי כמה ניסיונות עד שהגעתי למרקם הנכון, וכן, ממש מרגישים שזה לא קמח, אבל עדיין הסופגניה רכה ונהדרת.
סופגניה ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות.
מערבבים את כל המצרכים בקערה אחת
וצילמתי לכם את הקערה כדי שתראו את המירקם
הוא סמיך. לכן אתם יכולים לבחור את גודל הסופגניות שתכינו.
מחממים שמן לטיגון ועם כפית מעבירים כל פעם קצת לשמן,
אני בחרתי הפעם לעשות אותן קטנות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו56 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מעבירים לאש, מטגנים, הופכים כל פעם עד שהסופגניות משחימות
ומעבירים לנייר סופג,
כי האגדה מספרת שבחנוכה, נייר סופג את הקלוריות של הסופגניות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לסופגניות?
כל הקולקציה של הסופגניות כאן
מתכונים לסופגניות
הכנתי לכם גם הצעת הגשה
תכינו כוסיות קטנות של אספרסו עם כל מיני רטבים בטעמים,
למשל – ריבת דובדבני אמרנה, גאנש שוקולד, ריבת תפוחים
ועל כל כוסית תניחו סופגניה קטנה
עם כפית האורחים שלכם יקחו את הסופגניות
ולא יפסיקו ללקק את האצבעות.
אתם יכולים להכין מגוון של כוסיות
או אפילו צלוחיות קטנות של גלידה ועליהן סופגניות
יהיה טעים אש והצעת הגשה כזו עוד לא היתה לכם.
בלאק פריידי הגיע לסוויט דולי עם מצעים לילדים!
100% כותנה – 8 דגמים לבחירה

כל המתכונים לחנוכה מחכים לכם כאן
מתכונים לחנוכה
ויש גם קטגוריה חדשה למתכונים ללביבות
שם תמצאו את כל הלביבות במקום אחד
מתכונים ללביבות
מה שכן, הסופגניות טעימות באותו היום.
למחרת הן לא היו פריכות ואווריריות
אני ממליצה לאכול באותו היום.
סופגניות ללא גלוטן בעשר דקות
סופגניות ללא גלוטן בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם שקדים טחונים
- חצי כוס קורנפלור
- 1 כפית אבקת אפייה
- 2 כפות סוכר
- 1 ביצה
- 200 מל' שמנת חמוצה 15%
Instructions
- שמים את כל החומרים היבשים בקערה ומערבבים
- מוסיפים את הביצה והשמנת החמוצה ומערבבים לבלילה אחידה
- הבלילה סמיכה ובינתיים מרתיחים שמן
- עם שתי כפיות מעבירים מהבלילה לשמן הרותח כל פעם כפית
- משחקים עם האש, שזה אומר להקטין את האש מידי פעם שהסופגניות לא ישרפו
- מסובבים את הסופגניות שיטגנו מכל הצדדים
- מעבירים לנייר סופג, בוזקים אבקת סוכר, מכינים כוסיות קטנות עם רטבים מתוקים
- וחנוכה שלכם יהיה שוס! חג שמח
שלום ותודה! יש אפשרות להפוך לפרווה?
מחפשת סופגניות.ללא גלוטן פרווה,הכי פחות מתוק ולא בריא(: מטוגן/אפוי.. למרות שבטיגון עמוק פשוט לא הלך עד היום,לא מצליחה שיעשה מבפנים…
תודה!!
חן
יש מתכון לסופניות פרווה מטוגנות – https://sweetdooly.co.il/29083
הסוד בטיגון, את צריכה להתחיל עם אש חזקה אבל תורידי קצת בזמן הטיגון שלא ישאר רך בפנים.ביום חמישי הקרוב אני מפרסמת שוב מתכון לסופגניות פרווה אפויות. הן יצאו לך נהדר! בנוסף נתת לי רעיון לנסות את הסופגניות ללא גלוטן לעשות פרווה(: רק שיהיה חג עם בשורותטובות.