פסטה שמנת ופטריות בסיר אחד מכינים בחצי שעה ויש לכם פסטה עם שמנת ופטריות מהחלומות! כן כן מה ששמעתם, הכל בסיר אחד מבשלים והופ לשולחן. לא צריך לבשל את הפסטה לחוד, שמים הכל בסיר אחד ויהיה לכם הכי טעים שאפשר.
סרטון של שלוש דקות עם שלב אחרי שלב הכנתי לכם שתראו כמה קל להכין
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי את הפסטה ובערב שלחתי בקופסה לבן שלי (ויכולים לצחוק עלינו עד מחר הם לא מחזירים קופסאות!) וזו ההודעה שקבלתי.
הסבר להודעה – כי היום הילדים בקושי מתדברים.
סימנים של אש – שהמתכון טעים אש והוא התכוון כמובן ש"בא לי טוב" אבל היום למי יש זמן לתקן טעויות בהודעות? מזל שלמדנו להבין את שפת הווטצאפ.
אז איך מכינים את הפסטה הנהדרת הזו בקלות ובמהירות?
בסיר מטגנים בצל ופטריות
אחרי כמה דקות שהבצל והפטריות טוגנו
מוסיפים את הפסטה היבשה, כל סוג שתבחרו
שמנת לבישול, תבלינים ומים
ומבשלים, כשהאש רותחת, מנמיכים את האש
מכסים את הסיר
ומבשלים עד שהפסטה מוכנה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן84– מתכונים לווטצ'אפ
תפזרו קצת פטרוזיליה או עלי בזיליקום
והארוחה שלכם מוכנה!
מחפשים עוד מתכונים עם פסטה? בבקשה
מתכונים עם פסטה
הקופסאות שיעשו לכם סדר במטבח
ובקנייה סט נוסף יש הנחה נהדרת!
רוצים להכין גירסה פרווה? אין בעיה
תוותרו על השמנת, מים בלבד או קופסה של קרם קוקוס
ויש לכם פסטה פרווה נהדרת
פסטה שמנת ופטריות בסיר אחד בעשרים דקות
והארוחה שלכם מוכנה!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פסטה שמנת ופטריות בסיר אחד
פסטה שמנת ופטריות בסיר אחד
סוויט דוליIngredients
- 1 בצל
- 4 כפות שמן
- 250 גרם פסטה מכל סוג
- 250 מל שמנת לבישול
- 250 גרם פטריות חורש
- 3 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
Instructions
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל מספר דקות
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים הכל ביחד כמה דקות
- לסיר הבצל והפטריות מוסיפים את הפסטה היבשה
- מוסיפים את השמנת לבישול, מלח פלפל שחור ומים
- מביאים את הסיר לרתיחה
- כשהסיר רותח, מנמיכים את האש ומבשלים כעשרים דקות עד שהמים נספגים בפסטה
- מכבים את האש, מערבבים קלות
- אפשר להשאיר את הסיר סגור עוד כמה דקות שהפסטה תתרכך
- מפזרים מעל פטרוזיליה או עלי בזיליקום ושיהיה לכם הכי טעים שאפשר!