מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
מתכון לריבת דובדבנים מלאה בבריאות

מתכון לריבת דובדבנים חלומית מלאה בבריאות

שתף
הדפסה
ריבת דובדבנים
מה צריך

500 גרם דובדבנים
300 גרם סוכר (שוב מדדתי! כוס וחצי חד פעמי)
4 כפות מיץ לימון

סוויט טיפ

כדי שהקונפיטורה תישאר לאורך זמן יש לעקר את הצנצנות בהם נשים את הריבה/הקונפיטורה, על מנת להרוג את החיידקים.
איך עושים את זה? פשוט.
שמים את הצנצנת הריקה במשך דקה במיקרו ולהפעיל.
אחרי שעברה דקה, מוציאים בזהירות כי זה חם ואחרי שהתקררה למלא בריבה/קונפיטורה.

מה צריך

500 גרם דובדבנים
300 גרם סוכר (שוב מדדתי! כוס וחצי חד פעמי)
4 כפות מיץ לימון

סוויט טיפ

כדי שהקונפיטורה תישאר לאורך זמן יש לעקר את הצנצנות בהם נשים את הריבה/הקונפיטורה, על מנת להרוג את החיידקים.
איך עושים את זה? פשוט.
שמים את הצנצנת הריקה במשך דקה במיקרו ולהפעיל.
אחרי שעברה דקה, מוציאים בזהירות כי זה חם ואחרי שהתקררה למלא בריבה/קונפיטורה.

ריבת דובדבנים

מתכון לריבת דובדבנים מלאה בבריאות פרסמתי כבר לפני שנה עם תמונות לא משהו.
לפני יותר מעשר שנים החליטה אחותי שהיא “עושה מהפך” לעצמה והשילה ארבעים (כן. ארבעים!!!!!! ק”ג).
בניגוד לאחותה עלובת הנפש (אני) שיורדת עשרים קילו ואחרי חודשיים מעלה חמש-עשרה לפחות (במקרה הטוב),
שומרת אחותי על ההישג העצום הזה –שרק בשביל זה צריך להשתחוות לה בנוסח אללההואאכבר מידי יום – כבר למעלה מעשר שנים.

אמה-מה יש דבר אחד ששובר לה את כח הרצון. ריבה.
כן-כן תהרגו אותי, הדבר הזה שמורחים על הלחם, או במקרה שלה אוכלים עם כפית.
היא לא נוגעת בשוקולד, לא מבינה למה אנשים מתעלפים על מוסים, תנו לה ריבה והיא שלכם.
עברה שנה, יש שוב דובדבנים בשוק וזו הזדמנות מצויינת להחליף את התמונות.

ריבת דובדבנים

שבוע שעבר, מצאתי עגבניות שרי שנשכחו במקרר, העגבניות היו כבר מצ’וקמקות לגמרי.
שטפתי אותן, שמתי בסיר, הוספתי סוכר, מיץ לימון, בישלתי, אפילו לא טעמתי ושלחתי לה.
התקשרה בזעקות: "מה שלחת לי את זה? השתגעת?? אני לא מפסיקה לאכול את זה! זה חלום!!!"
"ריבת עגבניות חלום?" לא הבנתי על מה היא מדברת
"את לא יודעת כמה זה טעים. אוי. זה הורס. תשמעי, אני משתגעת לאכול קונפיטורת גזר גמדי. אולי תעשי לי ?"
"מאיפה אני יודעת לעשות קונפיטורת גזר גמדי?" התפלאתי
"מאיפה ידעת לעשות ריבת עגבניות?"
וואלה צודקת.

ריבת דובדבנים

אז הכנתי לה אז ארבע ריבות/קונפיטורות ומלאתי אותן בברכות.

מתכון לריבת דובדבנים מלאה בבריאות

השנה, הכנתי אותן מחדש והן מחכות לה.

לחצו כאן ל ריבת תות שדה מלאה באושר ושמחה 
לחצו כאן ל – ריבת דובדבנים מלאה בבריאות 
לחצו כאן ל קונפיטורת גזר עם שלוות נפש
לחצו כאן ל ריבת דלעת בהמון אהבה 

הכנתי לכם מדריך מדוייק –
איך מכינים ריבה בבית? המדריך המלא להכנת ריבה מתכונים טיפים ועצות

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לריבות בבקשה – רק ללחוץ כאן
ריבות וקונפיטורות

לעוד מתכונים עם דובדבנים רק לחצו כאן
מתכונים עם דובדבנים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מתכון לריבת דובדבנים מלאה בבריאות

מתכון לריבת דובדבנים מלאה בבריאות

 

 

ריבת דובדבנים ומישמשים בייתית

מתכון לריבת דובדבנים מלאה בבריאות

סוויט דולי
מתכון לריבת דובדבנים חלומית מלאה בבריאות
זמן הכנה 2 d 2 hrs 30 דקות
זמן בישול/אפייה 1 שעות
זמן כולל 3 hrs 30 דקות
סוג מנה מתכונים לריבות
מטבח בישול ישראלי

מה צריך
  

  • 500 גרם דובדבנים
  • 300 גרם סוכר (כוס וחצי חד פעמי)
  • 4 כפות מיץ לימון

איך מכינים
 

  • מגלענים את הדובדבנים ומניחים בסיר עם הסוכר והלימון.
  • שמים את הסיר עם הפירות והסוכר בצד לשעה שעתיים.
  • שמים על האש את הסיר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל כשעה.
  • אל תעזבו אותה לבד. תשמרו עליה ומדי פעם לערבב עד שמסמיכה הריבה והסירופ נעשה בורדו כהה.
  • מורידים מהאש, נותנים לזה להתקרר מעט, שמים צנצנת במיקרו לדקה לעיקור, מעבירים הריבה לצנצנת ולמקרר.

סוויט טיפ:
כדי שהקונפיטורה תישאר לאורך זמן יש לעקר את הצנצנות בהם נשים את הריבה/הקונפיטורה, על מנת להרוג את החיידקים.
איך עושים את זה? פשוט.
שמים את הצנצנת הריקה במשך דקה במיקרו ולהפעיל.
אחרי שעברה דקה, מוציאים בזהירות כי זה חם ואחרי שהתקררה למלא בריבה/קונפיטורה.

מה צריך בשביל ריבת דובדבנים מלאה בבריאות?

500 גרם דובדבנים
300 גרם סוכר (שוב מדדתי! כוס וחצי חד פעמי)
4 כפות מיץ לימון

איך מכינים ריבת דובדבנים מלאה בבריאות?

מגלענים את הדובדבנים ומניחים בסיר עם הסוכר והלימון.
שמים את הסיר עם הפירות והסוכר בצד לשעה שעתיים.
שמים על האש את הסיר ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל כשעה.
אל תעזבו אותה לבד. תשמרו עליה ומדי פעם לערבב עד שמסמיכה הריבה והסירופ נעשה בורדו כהה.
מורידים מהאש, נותנים לזה להתקרר מעט, שמים צנצנת במיקרו לדקה לעיקור, מעבירים הריבה לצנצנת ולמקרר.

ריבת דובדבנים

ריבת דובדבנים מלאה בבריאות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?