טופו מוקפץ בעשר דקות שילדים אוהבים, מה זה אוהבים – טורפים! מנה טבעונית צמחונית נהדרת והכי קטע – הייתי בשוק איך הילד בן השלוש והגדול בן השש חיסלו! ויש לי הוכחות בואו תראו בסרטון.
בואו תראו איך מכינים עם כל הבלגן של החופש הגדול
החופש הגדול הזה היה די מתיש כמו כל שנה במיוחד בשבועיים האחרונים של אוגוסט שאין מסגרות. מאז שבתי הבכורה גלי הפכה לצמחונית, אני צריכה לדאוג לה למתכונים כשכולם אוכלים מסביב בשר שהילדה לא תרעב לי חס וחלילה.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם –
האינסטגרם של סוויטדולי
טופו הוא המצאה נהדרת, במיוחד שאפשר להכין איתו יופי של דברים.
ההפתעה הגמורה היתה אחרי שהכנו את הטופו שנתתי לילדים לטעום. תתעלמו מזה שכל הילדים במסכים, כי ביננו איך אפשר בלי זה בחופש?! ובואו תראו איך הם אכלו!
גור בן השלוש הכניס לפה ואכל!
אחרי זה קבל צלחת נוספת
עוד מתכונים טבעוניים תמצאו כאן
מתכונים טבעוניים
אדם בן השש הוא בררן אוכל – יאבאלילה! לא נוגע בספגטי עם רוטב, לא נוגע בקציצות, אוכל רק אורז ושניצל
לכן כשנתתי לו לטעום ואכל – ואי! נפלנו! הילד אכל ואהב.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן58– מתכונים לווטצ'אפ
הטריק העיקרי בהכנת הטופו הוא אחרי שפותחים את החבילה, לייבש את הטופו היטב לפני שמתחילים לעבוד איתו.
בנוסף, כשאתם מוסיפים את כל התבלינים והקורנפלור, תערבבו היטב כי הקורנפלור יוצר שכבה קריספית על הטופו.
סט צלחות חדש – הגיע לכבוד ראש השנה!
מתאים למדיח ולמיקרוגל
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
טופו מדוייק בטעמים, קל הכנה ונהדר
טופו מוקפץ בעשר דקות
טופו מוקפץ בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 300 גרם טופו קשה
- 1 כף פפריקה אדומה
- 1 כף תבלין גריל עוף
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כפות קורנפלור
- 5 כפות שמן לטיגון
Instructions
- מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
- חותכים את הטופו לפרוסות ואחרי זה לקוביות
- מעבירים לקערה ומערבבים ומפרידים את קוביות הטופו
- מוסיפים את התבלינים, פפריקה, גריל עוף מלח, שיני שום ופלפל ומערבבים
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים
- יוצקים מעט שמן למחבת, כשהשמן חם, מעבירים את קוביות הטופו למחבת
- מערבבים מדי פעם ונותנים לטופו להצרב ולתפוס את הטעמים
- אחרי כעשר דקות תבדקו, הטופו צריך להיות קצת קריספי
- מורידים מהאש, נותנים לילדים לטעום ומתפלאים איך הם מחסלים את הטופו! בתיאבון.
