טופו מוקפץ בסגנון אסייתי טעים טעים קל הכנה, כמו במסעדות, עשרים דקות והמנה שלכם מוכנה.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
כל פעם שאני באה לבקר את אמא שלי, הלב שלי מתכווץ שבע פעמים מהמראות הלא נעימים שיש בבית ההורים. בחג פסח האחרון, ערכו שולחן חגיגי וכל ההורים היו מסביב לשולחן. מול אמא שלי ישב איש שלא דיבר. היו מצות על השולחן. הוא הרים את המזלג שלו, תקע את שיני המזלג במצה, לאט לאט גרר אליו את המצה והתחיל לאכול אותה. ביס אחרי ביס בעונג רב. בעודו אוכל עברה האחות האחראית "אוי מה אתה עושה? אסור לך לאכול את זה" ולקחה לו את המצה.
אני לא הגבתי אבל הלב התכווץ לי. ראבק, מה זה אסור?! הבנתי אותה, היא מתוקף תפקידה שומרת עליו, אבל אני הלב שלי אמר "תני לו! תני לו!" אבל שתקתי, בכל זאת זה לא אבא שלי.
כעבור מספר ימים כשבאתי, האיש ישב עם הבן שלו ואכל פלאפל בתיאבון רב. שמחתי כל כך! בגיל הזה תנו להם מה שהם רוצים. ואני בטוחה שגם את הטופו המוקפץ האיש הנחמד הזה היה אוכל בתאווה רבה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן33– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים אסייתים? בבקשה
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
סט חדש ונהדר למטבח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
טופו מוקפץ בסגנון אסייתי
עשרים דקות והמנה שלכם מוכנה
טופו מוקפץ בסגנון אסייתי
טופו מוקפץ בסגנון אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 300 גרם חבילת טופו במרקם קשה
- חצי כוס סויה
- 2 כפות צ'ילי חריף
- 2 כפות צ'ילי מתוק
- 2 שיני שום כתושות
- חצי כוס פירורי פנקו
- 1 כוס בצל ירוק
- 5 כפות שמן
Instructions
- מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
- חותכים את הטופו לפרוסות ואחרי זה לקוביות
- מעבירים לקערה ומערבבים ומפרידים את קוביות הטופו
- מוסיפים את הרטבים, רוטב סויה, צ'ילי ושיני שום מערבבים ונותנים לבלילה לעמוד כעשר דקות
- אחרי עשר דקות מוסיפים את הפנקו ומערבבים
- יוצקים מעט שמן למחבת וכשהשמן חם מעבירים את הקוביות לשמן
- מטגנים את קוביות הטופו ומוסיפים שומשום ומטגנים כעשר דקות
- מוסיפים את הבצל לקראת הסוף ומערבבים הכל ביחד
- אחרי כחמש דקות מוציאים ונהנים מכל ביס. בתיאבון!~
