סיאדייה מקלובה דג עם אורז הכין רשיד, שמבשל אוכל ערבי אותנטי. אני מכירה את רשיד הרבה שנים. רשיד במקצועו הוא קונדיטור שהכין לנכדי ליום ההולדת עוגות מעוצבות משגעות ביופן וכמובן טעימות מאד.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
רשיד מבשל אוכל ערבי מסורתי עליו גדל בבית אמא. במטבח של רשיד תוכלו לראות מגוון מנות שרשיד מכין. רשיד מאמין שאוכל צריך להיות אסתטי מבלי להתפשר על הטעם והוא פה כדי להביא לכם את המטבח הערבי במיטבו. תוכלו למצוא אצל רשיד מגוון גדול של מנות מסורתיות מהמטבח הערבי, גם כאלו שאתם עדיין לא מכירים. רשיד מבשל ועובד גם באיזור הצפון וגם באיזור המרכז, פעמיים בשבוע הוא מבשל ושולח את האוכל עם שליחים עד בית הלקוח.
בואו תראו איך מכינים את הסיאדייה
רשיד הגיע אלי והכין לנו מתכונים טעימים ביניהם, סיאדייה שזה מקלובה של דג ואורז שמכינים בסיר אחד, תבשיל קל הכנה וטעים אש! כל המשפחה התענגה על התבשיל.
רשיד הכין את הסיאדייה שלב אחרי שלב, טיגן בצל, הוסיף את הדגים, הוסיף אורז, תבלינים מים וזהו. מערבבים בעדינות של הטעמים יספגו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וזהו. לאט לאט התבשיל שלנו מתבשל, האורז נהפך לאחד-אחד, יופי של סיר.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן33– מתכונים לווטצ'אפ
הנה מגוון התפריטים של רשיד – ממליצה בחום!
אנחנו אכלנו את הקובה, עלי הגפן, הממולאים שהיו נהדרים והמתוקים – מצוינים.
קופסאות האיחסון הטובות בעולם – רוצים לראות כמה הקופסאות הרמטיות? הכנסתי לכם סרטון
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לצלי בקר? בבקשה
מתכונים צלי בקר
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סיאדייה מקלובה דג עם אורז – תבשיל נהדר וטעים
סיאדייה מקלובה דג עם אורז
סיאדייה מקלובה דג עם אורז
סוויט דוליIngredients
- רבע כוס שמן
- 2 בצל יבש
- 4 פילה דג אמנון
- 2 כוסות אורז
- 1.5 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 כפית בהרט
- רבע כפית אגוז מוסקט
- 2 כפיות כורכום
- 4 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר
- חותכים את הבצל לרבעים ופרוסות ומוסיפים לסיר מאדים את הבצל
- בינתיים חותכים את הדגים לחתיכות
- מוסיפים את הדגים לסיר עם הבצל ומטגנים מספר דקות
- על הדגים מוסיפים את האורז ומוסיפים את התבלינים על האורז
- מוסיפים מים ומערבבים בעדינות את התבשיל כדי שהדגים והאורז יתערבבו
- מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר
- מבשלים עד שהאורז מוכן. מגישים חם. תבשיל מושלם!