סיאדייה מקלובה דג עם אורז

Posted by & filed under מתכונים לחגים, מתכונים, מתכוני דגים לראש השנה, מתכונים לחופש הגדול, מתכונים עם וידאו, מתכונים לארוחת צהריים, מתכונים לשבת, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לאורז, מתכונים לדגים, מתכונים אחרונים, בונבונים, מתכונים לארוחות בסיר אחד.

סיאדייה מקלובה דג עם אורז

סיאדייה מקלובה דג עם אורז הכין רשיד, שמבשל אוכל ערבי אותנטי. אני מכירה את רשיד הרבה שנים. רשיד במקצועו הוא קונדיטור שהכין לנכדי ליום ההולדת עוגות מעוצבות משגעות ביופן וכמובן טעימות מאד. בואו לאינסטוש טעים אצלי  – האינסטגרם של סוויטדולי רשיד מבשל אוכל ערבי מסורתי עליו גדל בבית אמא. במטבח של רשיד תוכלו לראות מגוון… Read more »

מתכון לבקלאווה אגוזים ופיסטוק ביתית

Posted by & filed under מתכונים לראש השנה, מתכונים לט"ו בשבט, מתכונים, מאפים ללא ביצים, מאפים לראש השנה, קינוחים לראש השנה, מתכונים לחופש הגדול, מתכונים לעוגות, מתכונים לשבת, מתכונים לארוחת ערב, המומלצים שלי, מתכונים לתשעת הימים, טיפים לאפייה ובישול, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים יוונים, מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה, מתכונים אחרונים, בונבונים, מתכונים עם שימרית.

מתכון לבקלאווה אגוזים ופיסטוק ביתית

מתכון לבקלאווה אגוזים ופיסטוק ביתית תהייה נפלאה לאירוח בט"ו בשבט, אבל אם תרצו להכין אותה ככה סתם, תאמינו לי שאפשר ואתם תלקקו את האצבעות, תודו לי שוב בפעם המי יודע מכה ובוודאות תראו  כמה שהיא טעימה. פשוט מושלמת! בואו לראות בדיוק איך הכנתי– האינסטגרם של סוויטדולי   את הבקלאווה שלנו הכנתי עם בצק הפילו של… Read more »