מתכון ללאנגוש שמכינים בבית
לאנגוש הוא מאכל רחוב פופולרי במיוחד בהונגריה וברומניה,
לאנגוש הוא מאכל רחוב פופולרי במיוחד בהונגריה וברומניה,
חלת פסטו במילוי גבינות היא שילוב מנצח של
קרקרים מלוחים ללא גלוטן הם קרקרים ממכרים –
5 מתכונים לבקלאווה יעשו לכם את השבת מתוקה
עוגיות מכונה מרוקאיות פרווה עוגיות נוסטלגיות ונהדרות. אני
מתכון ללחם כוסמין קל הכנה הכנתי בתבנית קסטן.
קרקר כוסמין מלא בעשר דקות בריא, טבעוני וטעים
סלמון ותרד בעלי פילו, המנה הראשונה שלכם לראש
לילות ביירות מתכון לקינוח מושלם, שמחליק בגרון וכל
עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים היא לא רק
מתכון לקובנה בייתית מדהימה הכנתי אחרי שקיבלתי את
קראמבל שזיפים בעשרים דקות, הוא קינוח קלאסי וטעים
פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות, ללא טיפת
נאן לחם הודי על מחבת, רך וטעים. מכינים
טרנד הקוטג' האפוי ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות,
עוגת גבינה וחמאת בוטנים ללא אפייה, היא עוגה
מתכון לעוגיות פריכות קלות הכנה, זהו מתכון שמגיע
אוזני המן ממולאים אגוזים ודבש הן אוזני המן
אוזני המן מיניאטוריים "קורנפלקס" לפורים יהיו הלהיט אצלכם
שבלולי תפוחים מבצק פילו קרנצ'ים ופריכים טעימים כל
לחמניות ג'בטה מארבעה מצרכים בלבד מכינים בעשרים דקות.
מאפים ללא ביצים אלה מאפים שמתאימים במיוחד למבוגרים וילדים שרגישים לביצים, גם לכל הטבעונים שאינם נוגעים בביצים. noegges
מתכונים קלים להכנה שיוסיפו לכם טעם לכל ארוחה. אתם יכולים להשתמש בתחליף טחינה בעוגות למשל.
יש לחמים שלא זקוקים בכלל לביצים. הכנתי גם עוגת שוקולד נהדרת לגן, בגלל רגישות של ילד לביצים והעוגה יצאה רכה ונהדרת.
מבחר מאפים מתוקים ומלוחים יעזרו לכם להכין ארוחה טעימה ללא ביצים.
ביצים הן מרכיב נפוץ במתכוני מאפים רבים, אבל מה עושים אם אתם אלרגיים לביצים או מקפידים על תזונה טבעונית? למרבה המזל, ישנן אפשרויות רבות ללא ביצים לאפיית מאפים טעימים.
הנה מבחר מתכונים
1. מאפה בצק קצר: מאפה שומן בצק הוא מאפה קלאסי המושלם לפשטידות, טארטים וקישים. כדי להכין מאפה קצר נטול ביצים, פשוט החליפו את הביצים במים או בחלב צמחי. אפשר גם להשתמש בחמאה טבעונית או מרגרינה במקום חמאה רגילה.
בעולם הקולינרי, ישנם תמיד אלטרנטיבות למוצרים טריים ופופולריים כמו ביצים. כך גם בתחום המאפים, ניתן לעשות מאפים טעימים ומפנקים גם ללא השימוש בביצים.
להלן כמה רעיונות
מאפינס עם תפוחי אדמה ושום – למי שאוהב טעמים חזקים ומתקתקים, מאפינס עם תפוחי אדמה ושום הוא בחירה מצוינת. התפוחי אדמה מוסיפים טעם מתוק וקצת עצמותי למאפינס, והשום מוסיף טעם חזק ומתקתק.
מאפינס עם גרעיני פשתן – גרעיני פשתן הם מקור טוב לחלבון ולחומצות שומן חיוניות. ניתן להוסיף גרעיני פשתן לבצק המאפינס כדי להשתיק את הרעב לזמן רב יותר ולהוסיף טעם נוסף למאפינס.
3מאפינס עם קמח מלא – קמח מלא הוא מקור טוב לפיבר ולחומצות שומן חיוניות. ניתן להשתמש בקמח מלא כדי להכין מאפינס בריאים יותר ולהפחית את הצורך בביצים.
5. מאפינס עם פירורי לחם – פירורי לחם מוסיפים טעם נוסף למאפינס ומחליפים את הביצים.