ירקות ברוטב קארי אדום, תבשיל צמחוני טבעוני שמכינים בעשרים דקות, והוא תבשיל נהדר שמתאים לכל ארוחה. מאז שגלי, בתי הבכורה, נהפכה לצמחונית אני מכינה לה כל פעם מתכונים לארוחות המשפחתיות. הירקות שיש במקרר איתם אני משתמשת, מוסיפה תבלינים ויש לנו תבשיל נהדר, שבסוף כולם אוכלים ממנו וגם מבקשים לקחת הביתה בקופסה.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מודה מראש, התבשיל פיקנטי על גבול החרפרף. הילדים תמיד צוחקים עלי שלי אפילו הפלפל השחור חריף, אבל אני מזהירה מראש, רוטב הקארי האדום הוא כבר חריף. אני מציעה שתטעמו, וגם אם תרצו להמתיק מעט אפשר להוסיף כף או שתיים מייפל.
אצלנו אכלו את התבשיל כמו שהוא, ואף היו בטוחים שהזמנתי את המנה הזו, כי אמרו שיש לה טעמים ממש כמו במסעדה.
תוסיפו למנה אורז ויש לכם תבשיל נהדר. אני השתמשתי בזוקיני, גזר ופטריות אבל אתם בהחלט יכולים להשתמש בכל מה שיש לכם בבית. הטעמים הם שעושים את התבשיל והוא נראה מרשים והוא טעים אש, אבל תאמינו לי, קל קל קל להכין.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
אני מתחילה את התבשיל עם טיגון כל הירקות, מוסיפה את הרטבים, מוסיפה את קרם הקוקוס ומבשלת הכל ביחד – עשרים דקות ויש לכם תבשיל מוכן וטעים. את הגזר חתכתי בשתי צורות, גם פרוסות וגם פרוסות שקופות, את הזוקיני לפרוסות דקות.
להכנת גפרורים וצ'יפסים בכל הגדלים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בהחלט אפשר להוסיף קוביות טופו לתבשיל אם רוצים.
חותכים טופו לקוביות, מטגנים ומוסיפים לתבשיל.
ירקות ברוטב קארי אדום

ירקות ברוטב קארי אדום
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן שומשום
- 1 בצל
- 5 שיני שום
- 2 זוקיני
- 2 גזר
- 250 גרם פטריות טריות
- 2 כפות רוטב קארי אדום
- 2 כפות אבקת קארי הודי
- 400 גרם קרם קוקוס
Instructions
- שוטפים את הירקות וקוצצים אותם דק דק
- יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום
- מטגנים ביחד כמה דקות
- מוסיפים את הירקות הקצוצים ומאדים את כל הירקות מספר דקות
- מוסיפים את תבלין הקארי האדום והצהוב, מערבבים
- מוסיפים את קרם הקוקוס, מערבבים הכל ביחד, מביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש מבשלים עוד חמש דקות וזהו. הארוחה שלכם מוכנה. בתיאבון.