עוגיות בראוניז משגעות בעשר דקות, עוגיות קלות להכנה ונהדרות. כשאתם מכינים בעצמכם, אתם שולטים על כמות המתיקות, סוג השוקולד, והתוספות.
תוכלו ליצור את הבראוניז המושלמים לטעמכם האישי, בין אם אתם מעדיפים פאדג'יים או אווריריים, עם אגוזים, שוקולד צ'יפס או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים. אני הכנתי בלי כלום, עוגיות בראוניז רק עם שוקולד.
מכינים בקערה אחת, מערבבים הכל ביחד, את המצרכים אחד אחרי השני ויש לכם תערובת שהיא קצת דלילה.
אחרי שהכנתי את הבלילה של העוגיות, הייתי עסוקה בדברים אחרים ושכחתי את הבלילה בקערה. מזל! כנראה בגלל המזגן בבית, הבלילה נעשתה גוש וככה היה לי קל להעביר את העוגיות לנייר האפייה.
טיפ! אחרי שהכנתם את הבלילה, שימו את הקערה עשר דקות במקרר ויהיה לכם קל להכין את העוגיות.
מפזרים מעל קצת מלח אטלנטי ולתנור. אגב, תשאירו רווחים כי העוגיות מתפשטות ומתרחבות אחרי האפייה.
העוגיות הנהדרות שלנו יצאו מהתנור וזה הזמן לטעום אותן – הן נהדרות. הן רכות וטעימות.
תראו את המירקם המשגע
הקוצץ ששבר את הרשת
מחפשים עוד מתכונים עוגיות? בבקשה
מתכונים לעוגיות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
עוגיות בראוניז משגעות בעשר דקות
עוגיות בראוניז משגעות בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 2 ביצים
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס סוכר חום
- 100 גרם חמאה
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כף קקאו
- מלח ים אטלנטי
Instructions
- שמים בקערת המיקסר ביצים, סוכר וסוכר חום ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר
- בינתיים ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים
- מוציאים מהמיקרו, מערבבים לעיסה חלקה
- מוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים הכל ביחד
- את הקמח מנפים עם הקקאו ואבקת אפייה
- מוסיפים לתערובת שבמיקסר ומערבבים
- העיסה די דלילה אבל אם תשאירו בחוץ כרבע שעה עד חצי שעה היא תתקשה ויהיה יותר קל לעבודה איתה
- מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
- עם כף לוקחים כמות ומניחים על הנייר ככה מפזרים את העוגיות על נייר האפייה
- תשאירו רווחים הן מתפשטות לצדדים
- מפזרים מעל מעט מלח
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות
- אופים כ15 דקות ומוציאים ונותנים להן להתקרר. בתיאבון.
היי דולי האם מדובר בסוכר חום דביק או בסוכר חום דמררה?
סוכר חום דמררה. לא החום הכהה הדביק
היי, כמה עוגיות בערך יוצאות מהכמות שבמתכון? תודה
כ 20 עוגיות
האם אפשר גם לשטח בתבנית 20 על 20 בערך ?
רעיון נחמד אבל הנה מתכון לבראוניז מעולים וקלים להכנה בתבנית
https://sweetdooly.co.il/6766