סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי

סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי ללא גלוטן, סלט מרענן וטעים

שתף
הדפסה
סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי
מה צריך

כרוב לבן
כרוב סגול
גזר
בצל סגול
כוסברה
נענע
עלי בזיליקום
ג'ינג'ר מגורד
אגוזי קשיו מסוכרים
1 כפית שמן שומשום
כף חמאת בוטנים
רבע כוס רוטב סויה
1 כף דבש
1 כף מיץ לימון סחוט
שן שום כתושה
כף רוטב דגים
מלח

 

 

מה צריך

כרוב לבן
כרוב סגול
גזר
בצל סגול
כוסברה
נענע
עלי בזיליקום
ג'ינג'ר מגורד
אגוזי קשיו מסוכרים
1 כפית שמן שומשום
כף חמאת בוטנים
רבע כוס רוטב סויה
1 כף דבש
1 כף מיץ לימון סחוט
שן שום כתושה
כף רוטב דגים
מלח

 

 

סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

כמה טריקים כדי שהסלט שלכם יהיה נהדר

כדי להכין את האטריות, יש להיערך מראש. מרתיחים מים, כשהמים רותחים מכניסים פנימה את האיטריות ומבשלים מספר דקות, כשהאטירות שקופות ומוכנות, מעבירים למסננת ומסננים את המים.האיטריות שלכם מוכנותוהם יספגו את הטעמים של הסלט.

 

הכנת אטריות שעועית או אטריות זכוכית, היא פשוטה ומהירה. לפעמים אני רק משרה במים חמים למשך מספר דקות. רק תדאגו שהן יהיו  יבשות לאחר ההשריה. אחרי זה מוסיפים אותם לתבשיל.

ככה נראות האטריות אחרי הבישול.

הסלט זה משחק ילדים. חותכים את כל הירקות דק דק ובצורות שונות. את הבצל לעיגולים, את הגזר לגפרורים, מערבבים הכל ביחד יחד עם האטריות.
ניתן לשמור על הסלט ללא הרוטב. להכין את הרוטב בצנצנת ולפני ההגשה, לנער וליצוק על הסלט.

אני כמובן הגשתי עם הקערות טורטיה האפויות שיצרו מראה יפהפה ומושלם.

סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי
בואו תראו כמה קל להכין את קערות הטורטיה
אגב, ניתן גם בנינג'ה לאפות אותן
קערות טורטיה

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור

רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה

סט 4 קערות טורטיה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי תוספת מושלמת לכל ארוחה

סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי

סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי

 


סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי

סוויט דולי
סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי ללא גלוטן קל הכנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 18 minutes
Course מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • רבע כרוב סגול
  • רבע כרוב לבן
  • 3 גזר
  • 1 בצל סגול
  • חצי כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כף נענע קצוצה
  • 4 עלי בזיליקום
  • 1 כוס אגוזי קשיו מסוכרים - לפיזור מעל
  • 250 גרם אטריות זכוכית שקופות

רוטב לסלט

  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • חצי כוס רוטב סויה
  • 1 כף דבש
  • 1 כף מיץ לימון סחוט
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1 כף רוטב דגים
  • רבע כפית מלח
  • 1 כף פלפל צ'ילי אדום חריף - לא חובה

Instructions
 

הכנת האטריות

  • מרתיחים מים, כשהמים רותחים מכניסים פנימה את האטריות ומבשלים מספר דקות
  • כשאטריות מוכנות, מעבירים למסננת ומסננים את המים, משאירים בצד

הכנת הסלט

  • יש לקצוץ את כל הירקות דק. עם מנדולינה קוצצים את הכרוב הלבן והסגול לפרוסות דקות דקות
  • בצל סגול שלם - חותכים לפרוסות עגולות
  • את הגזר חותכים עם מנדולינה לגפרורים ארוכים
  • את הכוסברה קוצצים דק דק וכם את הנענע. הבזליקום יהיו קישוט לסלט
  • שמים את כל הירקות בקערה אחת, מפזרים את האטריות מעל
  • מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד ומנערים, היטב. מוסיפים לסלט ומערבבים
  • מציעה לטעום לפני, אולי צריך לשפר טעמים
  • אם אתם בענייני חריפות אפשר להוסיף 1 כף פרוסות צ'ילי אדום חריף
  • לפני ההגשה מפזרים את אגוזי הקשיו מעל. תהנו!
Keyword סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים