עוגה בחושה ברגע האחרון, כשמה כן היא. ביום שישי אני בסוף הכנת הכנת ארוחת שישי ונזכרת שאין לי כלום לקינוחים. חוץ מפתי בר שהילדים אולי יטבלו בקפה. ככה נולדה לה העוגה הבחושה של הרגע האחרון.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם–
האינסטגרם של סוויטדולי
שמתי ביצים שלמות במיקסר, סוכר וסוכר וניל והמיקסר עובד עד שהקצף בהיר וותפוח. הוספתי את כל המצרכים אחד אחרי השני ולתבנית האינגלישקייק.
מודה ומתוודה – את הסוכר החום והקינמון פיזרתי על העוגה, אפילו לא ערבבתי לפני כן ביחד, על העוגה ועם כפית, ערבבתי הכל לתוך העוגה והכנסתי לתנור.
אפילו אני לא תארתי לעצמי שהעוגה תצא ככה טעימה.
ואיך יודעים שהעוגה טובה? קודם כל היא באמת אוורירית, רכה, נפלאה.
"אפשר לחתוך לך חתיכת עוגה?"
"לא אני מעדיפה שלא" אומרים הנשמות הטובות ואז את רואה איך לאט לאט העוגה פשוט נעלמת.
מעוגה שלמה נשארה חצי וזה היה הזמן שלי לצלם אותה לפני שתעלם לגמרי.
עוד מתכונים לעוגות בחושות כאן
מתכונים לעוגות בחושות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו71 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור
סרטון הדגמה
סט קערות להכנת טורטיה אכילה
רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה
עוגה בחושה ברגע האחרון
עוגה בחושה ברגע האחרון
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- חצי כוס שמן
- 250 מל שמנת מתוקה
- 2 כוסו קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- חצי כוס מיץ תפוזים
לפיזור על העוגה
- 1 כף סוכר חום
- 1 כפית קינמון
Instructions
- שמים במיקסר את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
- אחרי שהקצף תפוח מוסיפים לאט את השמן
- המיקסר ממש לעבוד. אפשר לעצור ולהוסיף את השמנת המתוקה ומערבבים שוב סיבוב אחד
- מוסיפים את הקמח עם אבקת אפייה ומערבבים הכל ביחד
- יוצקים פנימה את מיץ התפוזים ומערבבים
- משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה פנימה
- מערבבים ביחד את הסוכר החום עם הקינמון מפזרים מעל ועם כפית מערבבים לתוך הבלילה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כארבעים דקות עד שהעוגה תפוחה ושחומה.
- אפזר לבזוק מעל אבקת סוכר, היא נהדרת. בתיאבון.