תבשיל קינואה אדומה עם ירקות, תבשיל ללא גלוטן, צמחוני/ טבעוני טעים ובריא שמתאים לכל ארוחה ולכל אירוע.
תבשיל קינואה עם ירקות יחסית פשוט ומהיר להכנה. את הקינואה מבשלים כמו אורז. על כל כוס קינואה מוסיפים שתי כוסות מים.
אני התחלתי עם טיגון ואידוי הירקות. ניתן להשתמש במגוון רחב של ירקות עונתיים או ירקות שיש בבית. מה שאתם אוהבים תוסיפו לתבשיל.
התבשיל יכול לשמש כארוחה צמחונית/טבעונית מלאה ומזינה, או כתוספת בריאה לארוחות אחרות.
והיתרון הנהדר, מכינים הכל בסיר אחד. מתחילים עם טיגון הירקות, מוסיפים את הקינואה, מוסיפים מים ותבלינים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ונותנים לתבשיל שלנו להתבשל.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
עוד מכונים טבעוניים תמצאו כאן
מתכונים טבעוניים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
סיר סוטאז’ מאמייל בצבעי פסטל קוטר 26
לפרטים ורכישה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבשיל קל הכנה שמתאים לכל ארוחה
תבשיל קינואה אדומה עם ירקות

תבשיל קינואה אדומה עם ירקות
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 2 זוקיני
- 1 גזר
- 1 כוס קינואה אדומה
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים קוביות בצל ומטגנים לגוון שקוף
- מוסיפים את הזוקיני והגזר ומטגנים ומאדים את הירקות מספר דקות
- מוסיפים את הקינואה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
- לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה
- לאחר כחצי שעה בודקים אם הקינואה מוכנה, מערבבים הכל ביחד, מכסים וסוגרים את האש.
- בתיאבון!