מקלות שוקולד מגולגלים משני מצרכים בלבד, ההברקה שלי בשבילכם לחנוכה הקרוב. אם אתם מחפשים את הקינוח שייגנוב את ההצגה בהדלקת הנרות – זה זה!
תשכחו לרגע מהסופגניות שצריך להתפיח שעות ומהלביבות המטוגנות. מקלות השוקולד האלה הם בול, אבל בול מה שאתם צריכים. למה? כי הם נראים בדיוק כמו נרות חגיגיים מסולסלים, וזה פשוט גאוני.
כשמגלגלים את רצועות הבצק לבורג, הן מקבלות צורה של ספירלה משגעת. זה נראה בדיוק כמו אותם נרות דקורטיביים ומהודרים שקונים לחנוכייה.
תגישו אותם בערימה יפה או בכוס גבוהה, וזה נראה כמו "זר נרות" אכיל ומהמם. האורחים יתעלפו מהיצירתיות!
השוס – אתם יכולים להכין עם הנכדים או הילדים! הם יעופו על זה, הכי פעילות של חנוכה בהדלקת נרות.
והשוס הנוסף – הם אפויים, לא מטוגנים!
את מקלות השוקולד הנהדרים האלה הכנתי עם בצק פיצה של שימרית, בצק מרודד, שתמיד נמצא במקרר. לא צריך להפשיר, מוכן לעבודה, קל לעבוד איתו. תענוג.
הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי כמובן עם הסו שף הצמוד שלי אדם – שתראו כמה קל להכין וגם אדם הכין.
קערת נירוסטה מוזהבת 30 ס״מ
לפרטים ורכישה
קערת נירוסטה מוזהבת 30 ס״מ
חנוכה זה חורף, ואין כמו בצק חם שיצא הרגע מהתנור. השילוב של הבצק עם השוקולד, זה פשוט מחמם את הלב.
זה הביס הכי מנחם שיש ליד התה או השוקו החם, וזה פרווה! אפשר אחרי כל ארוחה.
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לבורקס תמצאו כאן
מתכונים לחנוכה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הכנתי את המקלות עם אדם שכמובן התלהב ולא הפסיק לטעום אותם. חג שמח!
הפרסום בשיתוף "שימרית"
מקלות שוקולד מגולגלים משני מצרכים בלבד
מקלות שוקולד מגולגלים משני מצרכים בלבד
סוויט דוליIngredients
- 1 בצק פיצה של שימרית
- 1 כוס ממרח שוקולד
- 1 כוס סירופ סוכר
- אבקת סוכר
Instructions
- פותחים את בצק הפיצה של שימרית, מניחים נייר מעל ומרדדים
- לאחר הרידוד מסירים את הנייר ומורחים ממרח שוקולד
- מניחים את הבצק לרוחב. מקפלים צד ימין לאמצע הבצק וצד שמאל מניחים על צד ימין
- מניחים נייר אפייה על הבצק ומרדדים את הבצק לדק
- עם סכין או גלגלת חותכים פסים לאורך הבצק
- כל פס לוקחים ומגלגלים. מניחים על נייר בתבנית אפייה
- ככה מכינים את כל כל האצבעות שוקולד
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים ואופים כעשרים דקות
- מוציאים מורחים בסירופ סוכר
- סירופ סוכר מכינים: מרתיחים חצי כוס מים עם חצי כוס סוכר ו2-3 טיפות לימון. אחרי שהמים רתחו והסוכר נמס, מנמיכים את האש מבשלים עוד כמה דקות ומכבים.
- אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר. חג שמח!